Přejít na výpis diskuzí

Čarodějky

FILM 4.3.2007 
744 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NOVY KLUCICI E-MAIL

DEJTE MI KLUCI EMAIL????? *4* *14* *14* *3* *5* *8* *13* *9* *5*
  • charmed

som s toho de bil mam moc rada charmed a nevem na ktorej stranke su po cezki komplet vsetki casti poradite mi nekto???????? *8* *8*
    • citron

Re: charmed

www.iserialy.sk sorry
    • citron

Re: charmed

lol www.iseriali.sk zatim tam jsou jen do 7 serie ae casem pribyde i tam osma
  • Kdy pojedou čarodějky??!

ahoj,nevíte kdy zase pojedou čarodějky?Já je moooooocinky mám ráda,ale fakt nevím kdy pojedou,poradíte mi prosím!!!!Když tak mi odpověď pošlete na e-mail julay5@seznam.cz
    Předem dík *3*
    • milano.alyssa

Re: Kdy pojedou čarodějky??!

NEPOJEDOU UZ VUBEC,SKONCILI,BUDOU JE MOZNA JEN OPAKOVAT,ALE 9-10 SERIE JE VYMYSLENA JEDNOU HOLKOU,ALE NENI TO NORLANI SERIAL.KRAVA.
    • milano.alyssa

CHARMED

http://www.charmed9-10.estranky.cz/ stranka/9x1
      CHARMED:9-10SERIE *4* *4* *4* *4*
    • milano.alyssa

Re: Kdy pojedou čarodějky??!

to nevim,ale pry se dela 9.serie a 22 dil.
  • autogram

ahoj prodávám autogram Charmed za 450 kč jsou to tištěný podpisy kdo má zájem pište mi na e-mail. *1*
  • charmed

moccccccccc heskýýýýýý a hlavně se mi lilbily ty hetrečky jak to hralý *15*
    • milano.alyssa

CHARMED

CHARMED:9-10SERIE,NEVI KDY *4* *4* *4* *4*
  • charmed

Moc se mi celý seriál líbil, ráda bych ho měla, ale v češtině. Neví tady někdo, kde by se dal sehnat? Jeden typ jsem měla, jenže byla složitá doba, musela jsem se věnovat jiným věcem a mezitím mi ta možnost unikla. Prosím, poradí mi někdo?Moc děkuji předem.
  • Cawes!

Cawte,pozrite sa na moju webku!www.charmed-love.blog.cz *14*
  • čarodejky

čau kdo mi pomuže pomoct z rapidshare to je na netu taková stránka kde se dá stahovat tak tomu dám stánku kde si muže stáhnout česky 8 řad čarodejek moje icq 273975223 *3*
  • Charmedky

je to nej.seriál jakej existuje!!!!!ikdyž od 5.seríe už to není vono...dřív byly o hodně lepší ty díly,ale teď.... *13* P.s.Phoebe je z nich nej!!! *15*
  • I ♥ Charmed

já charmed uuuuplně miluju ,s kámoškou na charmed hrajeme já sem Piper a ona je Paige

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit