-
adfasd
zzz ty seš kretén. Comeback je nej seriál na světě!
(finger) -
comeback
Comeback je fakt ten neeeeeeej seriál! Sleduju ho pravidelně a musim říct, že Ozzák a LExa jsou fakt boží!! *14* -
-
Re: comeback
asouhlas
-
-
máíša
ne nebudu siho měnit necháp hotak. -
nej
je to suuuuuuuuuuuper serial *3* -
Mám dotaz. Co je za díl kdy Ozzák má na hlavě ČR vlajku. Díky za odpověď
-
Takže vím že tohle co teď píšu bude čist asi málo lidí ale já comeback vážně zbožnuju. Poslední dobou se na něho divam častěji a časteji i když od natáčení tohoto filmu uplynulo už pár let. U comebacku se vždycky nasměju a mohla bych se na něj divat pořát a pořád dokola. Většinu dílů znám na zpamět. Miluju ty Ozzákovi vtipný hlášky a šílený činy, Ivin sarkasmus, Tomášovi výbuchy, nesmělou Sašu, Simoniny rady a nápady a Mambiny..no..asi nic. Nemám ji ráda ale ona do comebacku asi patří:). Zkrátka comeback je jeden z nejlepšich sitcomu co sem kdy viděla a je mi líto že už nenatáčijou další díly..:,(..
Mimochodem většinu dílů najdete zde:
http://zabava-online.net/videa/video/362
CcC Lordegirl -
-
jojo je to nejlepší sitcom v česku .. znám všechny díly .. je to nejlepší .. dívám se na to každý den aspoň 3 denně :)
-
-
BOMBA !
Úplně úžasný to je xD -
Comeback
Nejlepší je tam Lexa. -
-
Re: Comeback
Ne ne OZZÁK *14* *14* -
Ne ne Ozzák *15* -
lexa je dobrej ale ozzák je lepší *5*
-
-
Comeback
Ozzák je taky dobrej, ale pro mě je tam nejlepší Lexa. Je tak blbej, až se mi to líbí. Taky Marcelka, teď v tom devátém dílu, jak chtěla rozzuřit Ozzáka a říkala ty nesmysly, jako že se Ozzy ostříhal a tak. To mě rozesmálo. *15* *15* *15* Comeback je nejlepší sitcom. -
best
Ozzák je fakt neeej the best *1*