Přejít na výpis diskuzí

Žáby k zulíbání 2

FILM 4.1.2009 
121 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • k4yoush3

Re: Re: Re: Re: Help!

2 mám na dvd
  • k4yoush3

Re: Re: díly

Pošleš mi pls odkaz????
  • Re: Re: prosim odpovezte

A nevíš pls kde to stáhnout..Prosím pošli to na aubrechtova.anezka@seznam.cz

Ahojky...nevíš kde to stáhnout?Ana *1* *9*
  • kate.9

Re: prosim odpovezte

uz je davali minuly a predminuly vikend v sobotu na jednicce od 8 .. smula no
  • Re: Re: Re: prosim odpovezte

to ja taky *3* at je to co nejdriv ze?

diky moc uz se strasne tesim na 3!!! *14* *1*
  • Re: prosim odpovezte

ahOjky ONI UŽ davali 1 aji 2 v telce ale mužeš si tO objednat na netu..a 3 taky bude v telcee aee asi až tak za pul rOku =(
  • lolo005

Re: prozba

no, rozejdou...on jí podvede, protože se s ním nechce vyspat...tak si najde nějakou krávu, která s nim skončí ve křoví. A Sprotta to viděla. *9*
    Ale nakonec zase pojedou na kole a potom budou v pohodě a to bude konec...viděla jsem ho, sice v němčině, ale tomu se dalo rozumět :D
  • Re: Re: Help!

hej kdes sehnala 1,2,3 ja sem videla 1 trojku nemecky a dvojku v telce ale nemam to na dvd plis nemuzes mi to poslat???1,2,3 pliss *14* *8* *9*
  • Re: Re: Re: Help!

a cos napsala na to ulozto napis me to prosím na sprejer15@seznam.cz
  • lenicczka

Re: prozba

no pak se sprotte lečí s tou nohou a nemuze se ucastnit ruznejch kravin co vyváděj. fred se s ní chce usmířit ale ona na nej jen řve atd pak je tam jen že vyhoděj dortíka z tý školy nebo co to má bejt. Bohužel jsem tomu konci nerozuměla to uz byly spátky a jel fred na kole a sprotte knemu přijela prave si něco povídaly byly tam jako vzpomínky jak byly spolu a pak mu dala kytku a odjely spolu ale co si řekly jestli skončily spolu to nwm
  • mileyxd

Re: prosim odpovezte

davali to v sobotu a minulou sobotu a vcera to opakovali na ct 2
  • prosim odpovezte

a plsky nevite nekdo kdy to budou davat v cesku a v telce pls odpovezte *7* *9*
  • k4yoush3

Re: Re: Re: prozba

Koukni http://www.fdb.cz/filmy/54295-divok e-kocky-a-zivot-die-wilden-huhner-u nd-das-leben.html je tam vo tom skoro všechno
  • Re: Re: prozba

Děkuju moc a už se na těším Die Wilden Hühner und das Leben.
  • selena-website

2???

SAhojky nevite nekde kde se muzu podívat na dvojku moc dekuju za odpoved na tento blog www.selena-website.blog.cz
  • Re: prozba

je to otom že fred a sprotte budou v přivěsi se libat a fred To chce ale sprotte ne budou se tam o něčem bavit.. *4* potom pujdou na nějaky večirek kde bude fred zpivat s nějakou holkou a potom To sni bude dělat a sprotte je bude sledovat sprotte poběži lesem a něco si uděla s kontnikem a rozbrečise a dal faktis nwm *3*
  • prozba

Já bych se jen chtěla zeptat jestli nevíte o cem je 3 a jestli se nakonec sprotta a fred rozejdou?
  • Re: Viděla sem 3!!!!

a můžu se tě zeptat jak se ta 3 jmenuje a kdy byla hraná?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit