Přejít na výpis diskuzí

Žáby k zulíbání 2

FILM 4.1.2009 
121 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • m-i-l-e-y56

Re: díly

Je aji třetí. To je ten, kde si viděla, že jsou v karavanu. Ale není to ještě česky, protože se teď prý dodabovala dvojka. Můžeš to vidět na youtube, ale německy :)
  • díly

nevíte kolik dílů má žáby k zulíbání? já vim o žáby k zulíbání(1),divoké slepice a láska(2)... a jsou ještě další? já jsem viděla na sprotte a fred že jsou v karavanu a v 1 ani ve 2 to není nevíte kolik jich teda je? jedničku seženete na dvdedice.cz za 299 KČ
  • mileyxd

Re: Re: Viděla sem 3!!!!

trojku normoš na youtube a obednavam pres seznam.cz
  • Re: Re: Help!

a nechtela bysi az to budes mit to zkopirovat do pocitace a poslat mit o pres icq?????plosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii im *4* *14*
  • pls

ahoj nemate nekdo prosim 2 dil ja ho nemuzu nikde najit a dere me to zejtra se na nej znovu podivam na ct 2 ale chtela bych si ho stahnout abych se na nej mohla koukat furt protoze je to libec film a hlavne jeremy je uplne sladkej *14*
  • Re: dotaz

jj je 3 dil ne youtube uz ho maj akorta v nemcine

ahoojj odpovez mi pls....(dystak na email)kde si kupujesss ten 1,2,3 dííl??pls..pls..odpovez .díík:) *3*

kdes ho pls sehnala 1 sem si stáhla na ulož.to ale dvojku tam nemaj ani 3 !:( prosím :)

kdes ho pls sehnala 1 sem si stáhla na ulož.to ale dvojku tam nemaj ani 3 !:( prosím :)
  • dotaz

chtěla bych se zeptat jesi je i 3 díl na youtube.com jsou ukázky ale tady není zobrazen že je i 3 díl ?? díky prosím ozvěte se:) *1*
  • dadulas

Re: Re: 3 díl

nebudou :'-(
  • Re: Viděla sem 3!!!!

Ahoj s kama si to obědnáváš???
  • ada96

Re: Re: Help!

Ajojky pls kde jsi sehnala ten 1,2 3 díl?? já to nemůžu nikde najiít *9* díky moc
  • fufinka

druhý díl budou opakovat

aojky pokud jste dneska ( 31.10. ) nestihli žáby k zulíbání a láska
    tak podle programu to budou opakovat
    2. 11. 2009, 13:50 - ČT 2 tak se dyžtak kukněte *3*
  • qiqi

Re: Help!

Dneska ho dávaly a byl nádhernej.Budu mít na DVD 1,2,3 díl. *14*
  • k4yoush3

Re: Žáby k zulíbání 2

Na 2 webech kde koukam na filmi to nemaj *9*
  • Re: Viděla sem 3!!!!