-
dvojka na dvd
Dneska vyšla dvojhka v čšeštině na dvd na stáncích je to mega dobrý sice tam maj jíný hlasy alejinac super takže si to honem kupte!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: dvojka na dvd
cože kde se to dá koupit a za kolik a ajko co jako v nějákém časopisu bo novinách nebo jen tak plsky *5*
-
-
dvojka
no ten dabing je naprosto příšernej, jako kdyby to dělali nějaký amatéři! na ČT1 to budou dávat s normálním dabingem, kde se změnila akorát hlavní postava.. -
-
Re: dvojka
Prosimtěkdy to tam budou dávat?? *7* -
-
Re: Re: dvojka
hele kdy přesně nevim..ale během měsíce nebo dvou..
-
-
-
3 díl
ahojky nevíte jesli budou dávat někdy i 3 díl?? děkuju předem za odpověd *14* -
-
Re: 3 díl
já teda doufám, že další sobotu po 31.10 :D -
-
Re: Re: 3 díl
nebudou :'-(
-
-
-
Help!
Nevite o cem je druhy dil???? -
-
Re: Help!
Dneska ho dávaly a byl nádhernej.Budu mít na DVD 1,2,3 díl. *14* -
-
Re: Re: Help!
ae vždyt trojika etě není! vždyt teprv bude v kinech a to až od novýho roku.. a navíc ještě ani není přeložený.. nebo jo? -
hej kdes sehnala 1,2,3 ja sem videla 1 trojku nemecky a dvojku v telce ale nemam to na dvd plis nemuzes mi to poslat???1,2,3 pliss *14* *8* *9* -
-
Re: Re: Re: Help!
No prostě má táta kámoše a ten mi to stáhne tak uvidíme.... *3* *15*
-
-
a nechtela bysi az to budes mit to zkopirovat do pocitace a poslat mit o pres icq?????plosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii im *4* *14* -
ahoojj odpovez mi pls....(dystak na email)kde si kupujesss ten 1,2,3 dííl??pls..pls..odpovez .díík:) *3* -
kdes ho pls sehnala 1 sem si stáhla na ulož.to ale dvojku tam nemaj ani 3 !:( prosím :) -
-
Re: Re: Re: Help!
a cos napsala na to ulozto napis me to prosím na sprejer15@seznam.cz -
-
Re: Re: Re: Re: Help!
2 mám na dvd
-
-
-
kdes ho pls sehnala 1 sem si stáhla na ulož.to ale dvojku tam nemaj ani 3 !:( prosím :) -
Ajojky pls kde jsi sehnala ten 1,2 3 díl?? já to nemůžu nikde najiít *9* díky moc
-
-
-
díly
nevíte kolik dílů má žáby k zulíbání? já vim o žáby k zulíbání(1),divoké slepice a láska(2)... a jsou ještě další? já jsem viděla na sprotte a fred že jsou v karavanu a v 1 ani ve 2 to není nevíte kolik jich teda je? jedničku seženete na dvdedice.cz za 299 KČ -
-
Re: díly
Je aji třetí. To je ten, kde si viděla, že jsou v karavanu. Ale není to ještě česky, protože se teď prý dodabovala dvojka. Můžeš to vidět na youtube, ale německy :) -
-
Re: Re: díly
Pošleš mi pls odkaz????
-
-
-
Fred
Ten Fred je tak sladoulinkatej. *14* *14* -
uloz.to
přidala sem to na uloz.to...ale už delší dobu -
-
Re: uloz.to
jako 1,2 nebon trojku????
-
-
Stazení,závislost :)
Miluju ten film :-***** *14* a jinak je to na stazeny zde: http://uloz.to/5356274/zaby.k.zulibani.3.2009.cz.avi *14* *14* -
trojka německy
ajojky viděla jsem 3 ale jen německy *9* .....jestli by jste chtěly vidět apon to.. kukněte na muj blog www.die-wilden-huhner.blog.cz..... mam t tam ale jen z youtubka *9* *3* -
Škoda že nejsem němka Jeremy je vážně úžasnej kluk a s michelle jim to sluší je dobře že se zase dají dohromady nemůžu se toho dočkat