-
Žáby k zulíbání 2
Taky by mě moc zajímalo kdy bude česky nebo aspoň německy. Nevíte někdo náhodou kde se na to můžu kouknout??? -
-
Re: Žáby k zulíbání 2
Na 2 webech kde koukam na filmi to nemaj *9* -
-
Re: Re: Žáby k zulíbání 2
hele a najakých vebech plosím odpeiš....
-
-
-
Neej Film
Jj toje nej film ae ta 2 neni k nalezeni kdyz tak napiste klidne at to je aj v nemine;-)Diiky *14* *3* -
Dvojka
Ahojky, dvojka se akorát dodabovala a bude to vysílat ČT1..ale kdy přesně, to nevim.. -
-
Re: Dvojka
fakt tak to je skvělí:d Já si pro ten film jdu zejtra do krámu koupit :) *3* už se těšim *14*
-
-
dvojka na dvd
Dneska vyšla dvojhka v čšeštině na dvd na stáncích je to mega dobrý sice tam maj jíný hlasy alejinac super takže si to honem kupte!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
PLSKY
lidičky kdo má nebo ví kde sehnat 2 tak napište jestli ji máte jen jako DVD tak přes e-mail a jestli jinak tak napiušte -
druhý díl budou opakovat
aojky pokud jste dneska ( 31.10. ) nestihli žáby k zulíbání a láska
tak podle programu to budou opakovat
2. 11. 2009, 13:50 - ČT 2 tak se dyžtak kukněte *3* -
dotaz
chtěla bych se zeptat jesi je i 3 díl na youtube.com jsou ukázky ale tady není zobrazen že je i 3 díl ?? díky prosím ozvěte se:) *1* -
-
Re: dotaz
jj je 3 dil ne youtube uz ho maj akorta v nemcine
-
-
pls
ahoj nemate nekdo prosim 2 dil ja ho nemuzu nikde najit a dere me to zejtra se na nej znovu podivam na ct 2 ale chtela bych si ho stahnout abych se na nej mohla koukat furt protoze je to libec film a hlavne jeremy je uplne sladkej *14* -
prozba
Já bych se jen chtěla zeptat jestli nevíte o cem je 3 a jestli se nakonec sprotta a fred rozejdou? -
-
Re: prozba
3.díl jsem viděla upe celej na youtube.. stačí si zadat die wilden hühner und die leben part1.. pak part 2 ..atd.. je to o tom že jedou na výlet.. a prostě fred už chce se sprottou to.. no a skončí to tak že na výletě se dortík ožere a oni ho vyhodíjou ae nwm jestli aji ze školy to asi ne nwm mno.. a sprota s fredem se rozejdou a už se k sobě nevrátí *9* *9* jen na konci spolu zpomínaj jak spolu chodili atd.. no a divoký sklepice to předají jedným třem holkam které chcou byt jako ony.. takže se toho vzdají a pak už nejsou divkýslepice.. je to dobrý už se těším až to bude v kinech.. akorát mě clkem mrzí že se k sobě nevrátí:( on zůstane s tou holkou se kterou sprotu podvedl.. *9* -
no, rozejdou...on jí podvede, protože se s ním nechce vyspat...tak si najde nějakou krávu, která s nim skončí ve křoví. A Sprotta to viděla. *9*
Ale nakonec zase pojedou na kole a potom budou v pohodě a to bude konec...viděla jsem ho, sice v němčině, ale tomu se dalo rozumět :D -
no pak se sprotte lečí s tou nohou a nemuze se ucastnit ruznejch kravin co vyváděj. fred se s ní chce usmířit ale ona na nej jen řve atd pak je tam jen že vyhoděj dortíka z tý školy nebo co to má bejt. Bohužel jsem tomu konci nerozuměla to uz byly spátky a jel fred na kole a sprotte knemu přijela prave si něco povídaly byly tam jako vzpomínky jak byly spolu a pak mu dala kytku a odjely spolu ale co si řekly jestli skončily spolu to nwm -
je to otom že fred a sprotte budou v přivěsi se libat a fred To chce ale sprotte ne budou se tam o něčem bavit.. *4* potom pujdou na nějaky večirek kde bude fred zpivat s nějakou holkou a potom To sni bude dělat a sprotte je bude sledovat sprotte poběži lesem a něco si uděla s kontnikem a rozbrečise a dal faktis nwm *3* -
-
Re: Re: prozba
Děkuju moc a už se na těším Die Wilden Hühner und das Leben. -
-
Re: Re: Re: prozba
Koukni http://www.fdb.cz/filmy/54295-divok e-kocky-a-zivot-die-wilden-huhner-u nd-das-leben.html je tam vo tom skoro všechno
-
-
-
-
2???
SAhojky nevite nekde kde se muzu podívat na dvojku moc dekuju za odpoved na tento blog www.selena-website.blog.cz