Přejít na výpis diskuzí

Žáby k zulíbání 2

FILM 4.1.2009 
121 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Help!

Nevite o cem je druhy dil????
    • qiqi

Re: Help!

Dneska ho dávaly a byl nádhernej.Budu mít na DVD 1,2,3 díl. *14*
      • Re: Re: Help!

ae vždyt trojika etě není! vždyt teprv bude v kinech a to až od novýho roku.. a navíc ještě ani není přeložený.. nebo jo?

hej kdes sehnala 1,2,3 ja sem videla 1 trojku nemecky a dvojku v telce ale nemam to na dvd plis nemuzes mi to poslat???1,2,3 pliss *14* *8* *9*
        • qiqi

Re: Re: Re: Help!

No prostě má táta kámoše a ten mi to stáhne tak uvidíme.... *3* *15*

a nechtela bysi az to budes mit to zkopirovat do pocitace a poslat mit o pres icq?????plosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii im *4* *14*

ahoojj odpovez mi pls....(dystak na email)kde si kupujesss ten 1,2,3 dííl??pls..pls..odpovez .díík:) *3*

kdes ho pls sehnala 1 sem si stáhla na ulož.to ale dvojku tam nemaj ani 3 !:( prosím :)
        • Re: Re: Re: Help!

a cos napsala na to ulozto napis me to prosím na sprejer15@seznam.cz
          • k4yoush3

Re: Re: Re: Re: Help!

2 mám na dvd

kdes ho pls sehnala 1 sem si stáhla na ulož.to ale dvojku tam nemaj ani 3 !:( prosím :)
      • ada96

Re: Re: Help!

Ajojky pls kde jsi sehnala ten 1,2 3 díl?? já to nemůžu nikde najiít *9* díky moc
  • Help!

Nevite o cem je druhy dil????
  • mileyxd

Viděla sem 3!!!!

Včera sem videla trojku sice v němčině, ae na mí škole se učim německy takže pohoda :D......1 je upe super mám ji obědnanou a o 2 se nadé nict jinýho říct než SUPER!!!!!!!!!V trojce už sou takový dospělý a takový ty dospělý věci :D ae líbí se mi to taky :D *14* A Jeremy je k sežrání :D no pstě NEJ FILM!!!!!
    • Re: Viděla sem 3!!!!

a můžu se tě zeptat jak se ta 3 jmenuje a kdy byla hraná?

Ahoj s kama si to obědnáváš???
      • Re: Re: Viděla sem 3!!!!

ahoj chtěla jsem se zeptat jestli někdo neví kde se dá kouknou na netu na žáby k zulíbání 3.prosím moc bych to chtěla vidět.moc prosiiiim *4* *4* *4*
      • mileyxd

Re: Re: Viděla sem 3!!!!

trojku normoš na youtube a obednavam pres seznam.cz

caw kde jsi sehnala tu 3???dik za odpoved
  • lara.024

3 díl

ahojky nevíte jesli budou dávat někdy i 3 díl?? děkuju předem za odpověd *14*
    • mileyxd

Re: 3 díl

já teda doufám, že další sobotu po 31.10 :D
      • dadulas

Re: Re: 3 díl

nebudou :'-(
  • PLSKY

lidičky kdo má nebo ví kde sehnat 2 tak napište jestli ji máte jen jako DVD tak přes e-mail a jestli jinak tak napiušte
  • POZOR

TAK POZOR, DVOJKU BUDOU DÁVAT 31.10. NA ČT1 V 8:20 !!! Menuje se to "Divoké slepice a láska".. *4* *3* *14*
  • dvojka

no ten dabing je naprosto příšernej, jako kdyby to dělali nějaký amatéři! na ČT1 to budou dávat s normálním dabingem, kde se změnila akorát hlavní postava..
    • Re: dvojka

Prosimtěkdy to tam budou dávat?? *7*
      • Re: Re: dvojka

hele kdy přesně nevim..ale během měsíce nebo dvou..
  • dvojka na dvd

Dneska vyšla dvojhka v čšeštině na dvd na stáncích je to mega dobrý sice tam maj jíný hlasy alejinac super takže si to honem kupte!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: dvojka na dvd

cože kde se to dá koupit a za kolik a ajko co jako v nějákém časopisu bo novinách nebo jen tak plsky *5*
  • dvojka na dvd

Dneska vyšla dvojhka v čšeštině na dvd na stáncích je to mega dobrý sice tam maj jíný hlasy alejinac super takže si to honem kupte!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Dvojka

Ahojky, dvojka se akorát dodabovala a bude to vysílat ČT1..ale kdy přesně, to nevim..
    • Re: Dvojka

fakt tak to je skvělí:d Já si pro ten film jdu zejtra do krámu koupit :) *3* už se těšim *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit