Přejít na výpis diskuzí

Žáby k zulíbání 2

FILM 4.1.2009 
121 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hilarkamucik

Neej Film

Jj toje nej film ae ta 2 neni k nalezeni kdyz tak napiste klidne at to je aj v nemine;-)Diiky *14* *3*
  • Žáby k zulíbání 2

Taky by mě moc zajímalo kdy bude česky nebo aspoň německy. Nevíte někdo náhodou kde se na to můžu kouknout???
    • k4yoush3

Re: Žáby k zulíbání 2

Na 2 webech kde koukam na filmi to nemaj *9*
      • Re: Re: Žáby k zulíbání 2

hele a najakých vebech plosím odpeiš....
  • divoke slepice

Ahoj nevite kde bych mohla stahnout ten druhy dil??jestli o necem vite tak my prosim vas odepiste mockrat dekuju
    • Re: divoke slepice

já taky si chcu stáhnou 2 ale nevím kde! *9*
  • trojka německy

ajojky viděla jsem 3 ale jen německy *9* .....jestli by jste chtěly vidět apon to.. kukněte na muj blog www.die-wilden-huhner.blog.cz..... mam t tam ale jen z youtubka *9* *3*
  • kacenka1jb

kdy bude 2??

ahoj ptam se sice uz po 2 ale cas uplynul :D...nevííte kdy to vyjde bo kdy to bude aspon v nemcine na netu ja to nemuzu najit :(...ani v nemine jestli nekdo vite kde tak mi poslete pls. strankuuu :-)...dííky :-)..mooc *3* *3* vydela jsem ukazky a vypada to super moc se na to tesim...a potom ma prej vyjit jeste jeden dil a tam se fred bude tit vyspat se sprottou :D...no to sem jenom tk vydela :-)...no kdybyste cokoli vedeli tk mi dejte vedet!
  • kacenka1jb

neim :(

ne nevim ale moc se na nej tesim nebo proste chci abych se na nej podivala :(...protoze jsem vydela ukazky ale v nemcine:(...no ale vypadalo to dobre tak kdybyste meli enco tak nechte vzkaz ppp
    • tynnussska

Re: neim :(

jjo mě už to tky sere že ještě nejsou v česku *9*
  • tynnussska

tynna

Ahojky...já sem viděla jen díly jak zachranujou ty slepice pls newíte kdy vijde tady v česku ten druhý??? *7* *7* *9*
    • Re: tynna

no ten druhej najdeč na internetu ale nevíš kde najdu tu trojku *3*
      • Re: Re: tynna

já to třeba hledala všude možně na netu a nikde nic jen fotky nebo úsek x| a trojka je na youtube v němčině
      • Re: Re:maja

hej ale jeremy je fakt sexi kluk chtěla bych být sprota a chodit s ním *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit