Přejít na výpis diskuzí

Hříšný tanec

FILM 4.3.2007 
50 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nej

Tenhle film je nej na swětě a Patrick Swayze je přímo k sežrání *14* *14* *3* *4*
    • chickuita

Re: Nej

jj je *1*
  • ...

nej film na světě,vždycky mi zvedne náladu!!! *14* *4* *1*
  • i love dirty dancing1

mam rada hrisny tanec1 a pomadu1 *3* ale hlavne hrisny tanec1
  • paráda

*1* hříšný tanec mě provází od18let aletos mibude40.roků.Vždy mě dojme Lucka
  • hříšný tanec je suprovej film,ten nej na celým světě *5* *4* *14*
  • greyswayze

Patricku

Patrick..je v tom filmu božskej a Jennifer taky..škoda že už umírá..chtěla bych se vrátit do tech let kdy ještě byl mladým....držím mu palce aby vydržel... *4* na Hříšným tanci jsem závislá ptž tam hraje Patrick and Jennifer....chudáák Patrick lituji ho...ale v mém srdíčku bude vždycky nejlepším hercem...a bude v mém srdci mít místo pořád..obdivuji ho jak hraje... *3*
  • sonicqa1996

34?nemožný

No pániii.fakt je mu v hříšným tanci 34...řekla bych maximálně 25-26 ale 34?to samé jeniffer....té tam bylo 27 a hrála 17-ti letou holku...vypadali fakt bestově *4* *4* *4* miluju ten fil...když se na něj dívám tak hodinu projíždím net a koukám na fotky atd...a že se na něj dívám skoro každý den večer..
  • Luky1987
    Nejlepší film od Patricka Swayzeho je Dirty Dancing - Hriešny Tanec
  • lynette
    Pro mě je to nejlepší taneční film všech dob! :-))
    A musím říci, že nejen já se u něj dodnes vlním v rytmu tance a písní, dokonce už i moje teprve dvouletá neteř a stejně tak jako já, na Patrickovi může oči nechat.:-D ;-)No, co k tomu mám dodat, tenhle film původně určený rovnou do videopůjčoven je trhákem i po čtvrt století a myslím, že ho jen tak někdo a něco nepřekoná! Dávám 10/10.
  • super

ten filmzboznuji je to kus prace!!!!ale fakt ho zboznuji!! *14* *14* *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit