Přejít na výpis diskuzí

Hříšný tanec

FILM 4.3.2007 
50 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Božskýýýýýý...-ú"

Tenhle film je fakt božskej-hříšný tanec 1,
    2 už neni tak dobra,neni to proste ono,ale
    jinak je moc faj *5* *5*
  • lucousek

Nádhera

Je to film,který chytí za srdíčko snad každou ženu. *8* A myslím,že se nikdy neomrzí a co teprve hudba ta zůstané krásna na pořád *4*
  • ferrerrka

nádhera:)

Jj myslim že všichni tady máme pravdu:)na tenhle film se může každej dívat snad stokrát a stejně si ho vždycky s radostí pustí znova i když zná každou scénu a každý slovo:)jo to krásnej film a bude tady s náma ještě hodně dlouho:)
  • miluji Dirty Dancing

Mš se strašně líbí Dirty Dancing neboli Hříšný Tanec *14* *14* Protože je tam Jennifer Grey a Patrick Swaze *14* *14* miluju ten film *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14*
  • pelclovajana

Nádhera!!!

Včera tenhle filmek opravdu bodnul...bylo to krásné odreagování na 1. máje!!! Nádherňoučký!!! *14* *14*
    • chickuita

Re: Nádhera!!!

jj přesně já ho viděla poprvé a je to nej film co jsem kdy viděla!!! *15*
  • allisonc

Hříšný tanec

Tohle je nejkrásnější film jaký znám. Když koukám na ten závěrečný tanec, tak mám úplně zvláštní pocit, jako bych tam byla. Nádhera! *14* *14*
  • Love you..<3

Tento film je opravdu nejlepší ze všech filmů co znám. Miluju všechny scény Patrick s Jenny jsou opravdu nejlepší. Je škoda že Patrick umřel. Když sem byla malá a viděla jsem to asi potřetí v životě slíbila jsem si že jednou pojedu do Ameriky abych jim oboum poděkovala za krásný film a i jen tak jsem se s nima chtěla setkat. Když Patrick zemřel bylo mi jasný že se mi to nepovede ani s Jennifer a to mě moc mrzí. Od jeho smrti se na tento film dívát každý víkend a každou volnou chvilku. Je mi děsně líto že se s ním-výborným hercem a tanečníkem a suprovým chlapem- nikdy nesetkám.
  • Výborný taneční film, který nikdy nezestárne. Dokáže zaujmout i po tolika letech. Tenhle film nebude okoukaný ani za 100 let. Líbí se mi mnohem víc než dvojka.
  • Zajímavost:
    Ve filmu zazní také dnes už velmi známá píseň She's Like The Wind, kterou zkomponoval, otextoval a nazpíval přímo herec Patrick Swayze, inspirací mu prý byla jeho žena Lisa. Doma s ní údajně trénoval i všechna taneční čísla k filmu.
    • lynette
      Původně se počítalo s tím, že film půjde rovnou do amerických videopůjčoven a proto se natáčelo jen s malým rozpočtem /některým tvůrcům přišel příběh příliš nezajímavý/. Bylo proto velkým překvapením, když se film stal celosvětovým hitem a v kinech vydělal mnohem více, než kolik činil jeho rozpočet.
  • Tenhle film je úplně boží. *14* *14* *14* *14* .Ale ta dvojka no tak ta mě moc nezaujala *16* *16* *16* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit