-
5.řada
Na 5. řadu doktora House se můžeme těšit na NOVĚ už na podzim letošního roku! *1* -
-
Re: 5.řada
to brzo.... xD -
-
Re: Re: 5.řada
Jak to myslíš? -
Re: Re: 5.řada
že *1*
-
-
-
House
je to nejlepší seriál. Viděla sem i sedmou řadu, je super, až na ten konec... Jestli bude i osmá řada, tak sem zvědavá jak to dopadne -
pravda
LIDI HOUSE BUDE S CAMERONOVOU NAKONEC..A ONA PAK UMŘE A ON BUDE NEŠTASNEJ..VÍM TO URČITĚ -
-
Re: pravda
Ha ha ha, zemře Amber, Wilsonova přítelkyně a tak končí poslední řada, kterou mám zkouklou celou. Hlavně, že to víš určitě. *15* -
-
Re: Re: pravda
A tak končí 4 série? -
Re: Re: pravda
Ähoj a nemohla bys mi říct s kym Housík bude? *7* -
-
Re: Re: Re: pravda
Amber umře, ale není to poslední sérka to je konec čtyřky pak se v pětce Wilson nebaví s Wilsonem pár dílů a pak je to zase ok. Ale je podepsaná smlouva až do osmý řady takže klid...to se ještě může stát věcí...
-
-
-
-
;)
Jsem z toho ještě uplně mimo,je to 3:05...Strašně moc si přeju,aby to přežil *9* -
-
Re: ;)
Ty videa, na které se dívaté jsou sestřihaná tak, aby vyprávěly fiktivní příběh. Člověk, který neviděl 4.serii celou je může špatně pochopit. Dát si to špatně do souvislosti a šířit bludy. Tak opatrně. *3* -
-
Re: Re: ;)
No to je teda fakt, ale některý jsou i pravdivý a někdy mě baví zjišťování toho, jestli jsem z toho dílu neviděla něco na videu .....
-
-
Re: ;)
počkej,House umře???? -
-
SPOILER!!!!
ne, ale někdo umře, necte se překvapit. Je to na konci 4.série.
-
-
-
House
Laurie bude Dr. Housem další 4 roky
Autor: Archív
Dnes 09:13
Britský herec Hugh Laurie bude hrát populáního seriálového doktora Gregoryho House další čtyři roky.
Podepsal smlouvu, která mu zaručuje za každou epizodu plat 220 000 liber (6,7 milionu korun). To z něj činí jednoho z nejlépe placených televizních herců ve Spojených státech.
Devětačtyřicetilet -
-
Re: House
Jasně,bezva....a kolik těch sérií House teda jako bude?Na štyři roky?To je šest,sedm sérií.House je super,i Hugh Laurie,ale já House děsně prožívám a už chci aby skončil.Cuddy+House Cameron+Forman a Wilson+někdo neznámý a Happy End!!! -
-
Re: Re: House
Počítá se z osmi, ale ještě se může stát spousta věcí.
-
-
http://www.blesk.cz/clanek/99201/la urie-bude-dr-housem-dalsi-4-roky.ht ml tady je stránka na celý článek -
-
http://www.blesk.cz/clanek/99201/la urie-bude-dr-housem-dalsi-4-roky.ht ml
-
-
-
I love it
Jo House je super týpek, má neuvěřitelný charisma a je sexy. Cameronová je úžasnej človíček, nádherně zahraná role, charismatická herečka....stejně jako House. Nevim s kym Alison Cameronová nakonec skončí, ale přeju jí jen to nejlepší, doufám že se bude v seriálu oběvovat pořád. Jinak seriál totálně žwru celkově -
-
Re: I love it
jo maš uplnou pravdu jinak bych to asi neřekla doufam že kameronová tam ještě bude hlavní rolí
-
-
Dr.House 5
Wilson sice odešel,ale House si najde nového kamaráda.Kdo to bude to vám neřeknu dívejte se !!! *1* *3* -
-
Re: Dr.House 5
Wilson se, ale vrátí nebo ne???
-
-
House
Hey mno tak House je upe šukezne kráásnej.. jo a proč se Třináctce říká Třináctka? *7* -
-
Protože když House hledal svůj nový tým, tak měl každý medik číslo. Remy měla zrovna třináctku a od té doby se jí tak říká. -
-
jo ahá tak děkuju *3* *14* -
-
Re: Re: Re: House
Není za co *3*
-
-
-
-
Na ,,kinotip,, už se objevují díly z 8. série. Zatím tam jsou první dva díly, ale každý týden by se tam měly přidávat další.
-
-
ja se divam na www.eserial.cz, a tam mate skoro všechno česky a jsou tam všechny dily i z 8. serie
-
-
Řeknu vám....
Škoda, že už house skončil