-
Dr. House
Nejsuprovější seriál, jakej existuje!!! *15* .. nemůžu vynechat jeden díl *1* .. -
Evrybody lies
Mám dotaz: everybody lies znamená, že všichni lžou nebo že všichni leží? -
-
Re: Evrybody lies
Řekla bych, že všichni lžou... KOnec konců to je oblíbená věta, ne? *3* *15*
-
-
pořádně promyšlený seriál a dalo by se na něho dívat pořád dokola, protože ty případy a to prostředí a vše okolo je proste perfektní a nemám tomu snad co vyčítat tedy až na pozdejší série, které musím uznat se zhoršovali ale to jen díky hercům kteří přicházeli a později tomu chyběla ta "šťáva" a napětí jako dříve *2* *1* ale obdivuju ty scénáře, které k tomu byly sestaveny a hlavně také herce, protože to muselo být velice obtížné se takové obsáhlé a velice odborné scénaře naučit *6* *2* za mě je to jedinečný a nejlepší seriál z lékařskou tematikou a nemocničním prostředím
-
House forever
No řeknu vám, že sem si včera pobrečela. Viděla sem na youtube nějaký ukázky z posledního dílu 4. řady a je to síla. House tam málem zemře *9* ale amber neboli mrcha nebo jak ji říká tak ta zemře a podle všeho to vypadalo na to že House se do ní zabouch. Takže to bude velice zajímavý..už aby ho vysílali *4* -
-
Re: House forever
Amber chodí s Wilsonem a House se do ní nezamiluje. -
-
Re: Re: House forever
Tak se mrkni na nějaký videa no youtube z konce 4. série..vypadá to tak, ale je možný že se do ní nezamiluje. Do profilu Hugha Laurieho jsem vložila jedno z těch videí. -
-
Re: Re: Re: House forever
Jj já už to viděla. Ty videa jsou krásně setřihané. Konec série je hlavně o Housovi a Wilsonovi. Amber tam sehraje svou roli, ale House se do ní opravdu nezamiluje. A 4X15 je nejlepší díl ze seriálu - máš se na co těšit. -
-
Re: Re: Re: Re: House forever
Tak už sem ten 4x15 díl viděla. Je fakt skvělej. Teda bylo by to ještě lepší kdybych ho viděla v češtině než ve slovenštině ale stál za to. *1* -
Re: Re: Re: Re: House forever
tak je to asi fakt možný že se do ní nezamiluje, mě to jen tak přišlo z těch sestříhaných videí. Ale už se fakt těším *1* .
-
-
-
-
-
STV
lepší je slovenský překlad seriálu než český -
První dojem
Hugh Laurie je bůh. Pro postavu Grega House se snad narodil. Bez debaty je tou nejlepší věcí na seriálu. Ne však jedinou dobrou. Schéma jednotlivých epizod se možná trochu opakuje, ale to neznamená, že by seriál nudil. Na to má až moc kvalitní herce a scénáře. Třetí série je navíc velice zajímavá a částečně opouští dřívější šablonu.
*3* *3* -
3.října bude mít na tel. stanici FOX v Americe premiéru první díl osmé série...house bude podle všeho, co jsem viděla za ukázky na youtube ve vězení a nebude to zrovna sranda...Lisa Edelstein(Cuddyová) v osmičce hrát nebude(prý z důůvodu klesající sledovamosti seriálu byly zmenšeny náklady na seriál, tudíž i platy herců).možná se objeví v prvních dílech, ale možná ani to ne..škoda
*13* -
dr house
Ahojky přidejte si serial dr house http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&forum_ID=42190&auth= *3* -
.........
Ahoj,
rádi Tě uvítáme na našem diskuzním fóru Dr. House: www.diskutnici.cz/forum.php?id=86
těšíme se na Tvou návštěvu:) -
Pátá série
Nevíte někdo,kdy se bude vysílat 5.série na nově.tedy jestli bude ??? -
-
Re: Pátá série
Určitě se vysílat bude, kdy to je otázka. Jinak 5.série teď běží na Foxu. Od 19. ledna poběží druhá polovina. U nás bych to hádala tak na září. -
-
Re: Re: Pátá série
chjo, čechy opět opožděný *16*
ostatně jako se vším *15*
-
-