-
Bože!!! jako malý měl výhodu, že nemusel nic, jelikož byl roztomilej, ale potom ho tam raději ani neobsazovali. Byl spiše trapný
-
A co tam Charlie dělal v čem vynikal v čem byl tak aktivní? jenom seděl pil whisky a ani vtipný nebyl. Všechno odedřeli Alan a Berta bez těchto dvou by to brzy skončilo
-
Charlie Sheen byl fajn, ale odedřel to Alan a Berta ti kdyby tam nebyli nedá se na to dívat!!!!
-
Právě že bez Charlieho je to nej zábava Voldn je lepší !! :\ *16*
-
bez charlieho je to nuda *7* *3*
-
Jakou písničku hraje Jake ve dvacátým díle první řady?
-
10. řada a je ve dvou dílech. Jeden je někdy ze začátku, druhý někdy v druhé půlce (myslím)
-
Myslím, že ne. Není to ono. Prostě bez Charlieho to nemá cenu. A Jake se tam už taky moc neobjevuje ... což je docela taky škoda... protože u těch jeho keců jsem se nasmála :)
-
nejsem si jistá, ale 10. série a 4.nebo 5. díl :)
-
Nevíte v jakém díle (nebo řadě) hrála Miley Cyrus??? *7*
-
super a bez Charlieho bombaaaaaa, ale i s nim je to super
-
akorat je skoda ze ve vysich serijich umre a nude ta misto toho woldn
-
Bez Charliho to není ono ... Kutcher je pohlednej, ale to je tak všechno ...
už to nemá grády ... -
Tak to ani nahodou Charlie byl o milionkrat a jeste vic lepsi nez Asthon.
-
Jsem rada že vyměnili Charliho Sheena za Ashtona je lepčí....
-
Chybí mi Charlie!!!
S Ashtonem je to taky dobrý ale ne tak jako s Charliem.
MILUJU TENHLE SERIÁL !!!! -
WOW! *14* *3* *15* *2* *1* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *11* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *16*
-
tak zase to nemá být nahrada charlieho :D :D
-
Viděl jsem i pokračování seriálu Dva a půl chlapa.Není špatné.Myslím,že je celkem fajn.Nástupce Charlieho Sheena Ashton Kutcher není nejhorší volba.Pořád si ale myslím,že tento seriál je průměrný.Legrační je pokračování také.Tak proč si to nepustit?
-
Jinak si myslim že je škoda že v nejnovějších dílech už Charlie nehraje (viz. jeho problémy s pitím) a podle mě to bez něj už ono nebude aspoň ne dlohodobě... Ashton Kutcher je sice občas komickej ale neumí ty sarkastický grimasy s obličejem co umí Charlie, takže to podle mě nebude ono...