Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Zatmění

FILM 1.1.2009 
1287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dobik

nm

já ted docitam rozbresk a noo nevim moc me zatim nebavi omrzela uz me cela tw.saga ale podlem me byl nejlepsi novy mesic *3*
  • 3D

Ahojte, prý bude Zatmění 3D!!!! Ooooooooooouuuuuuuuuu, trojrozměrný Jacob a Edward, mazec!!! *14* *14*
  • :(

Podle mě se rozhodne pro Jackoba ale nvn, doufam že se rozhodne pro Edwarda :))
    • adush96

Re: :(

kdyby se nerozhodla pro Edwarda tak se nenarodí Remesmé a Jackob by se neměl do koho otisknout
    • vrtulka

Re: :(

lidi vy jste to snad nečetli? *1* samozřejmě, že se rozhodne pro Edwarda *3* kdyby měla zůstat s Jacobem, tak to rozhodně nečtu *15*
      • Re: Re: :(

Asi tak =D
        • lejonkaas

Re: Re: Re: :(

to by bylo uplně nejhorší kdyby se rozhodla pro jacoba .
          jasně že se rouhodne pro edwarda jak taky jinek vždyt bez sebe nemůžou žít!
          já jacoba nemam rada nevim proč se bella vůbec rozhoduje vždyt je to jasný!Twilight sagu sem četla několikrát (taky jsem se u toho hodněkrát rozbrečela) a je nej nej nej . *1* *1* *1* *14*
    • Re: :(

Rozhodne se pro EDWARDA ... *14* *14* *14*
      • zuza-nyje

Re: Re: :(

Jistě že se rozhodně pro toho kokota, dyt je blbá :D :D Teda jako já jsem exxxxxxxxxtra twilight saga fan ale, Edwarda nesnáším a Bella mi někdy prostě příjde blbá, jen aby ste si nemysleli že pomlouvám Ságu, to vůbece né, to bych si v životě nedovolila, pomlouvám jen toho bílího mamláka co ste z něj všichni podělaný!! Vím co si myslíte ale nemusíte psát pomluvy typu: Ty si mamlák a kokot, nepomlouvej Edwardíka !! Vím že je pro vás všechny svatej...(ikdyž to nechápu ale vím to z vlastí skušensti a z pár kámošek kolem sebe, ikdyž většina mejch kámošek edwarda nesnáší stejně jako já, jsme Team jacob 4ever)
        • your-darling

Re: Re: Re: :(

neni to vcelku jedno...ty taky ctíš Jackoba jako svytý..podle mě neni špatnej,ale má blbí názory a Bella je blbá hlavně proto,že mu odpustila tu pusu a to jeho chování..
          Edward má alespon nějaký vychování a snaží se..
          jinak nic proti
          *5*
      • ducker

Re: Re: :(

jasně že pro Edwarda ja to vím četla jsem knížku jako skoro každý tadyk si myslím *1* *1* *1*
  • Trailer

hoj lidi tak sem se dočetla že oficiáln traeler k zatmění má vyjít někdy začátkem března tak se chci zeptat jestli někdo o tom něco nevíte? Dík moc a zdravím všechny fanoušky *3*
    • dedinova

Re: Trailer

Robík bude v kině v Eclipse až 1.7. *14*
      • Re: Re: Trailer

Jj ja vím že film bude až v červenci já se ptám ale na trailer *4*
        • vrtulka

Re: Re: Re: Trailer

trailer zatím není a vůbec se zatím netuší, kdy bude *9* zaručené informace o vypuštění traileru do světa ještě nejsou. ale já už ho chci strašně moc *15*
          • lejonkaas

Re: Re: Re: Re: Trailer

trailer už byl předán submitu a tet je na něl kdy ho zveřejní. a to se ještě neví.ale už se ne něj mocinky těším . *1* *1* *1* *1* *1*
  • anett96

stmívání

No nádhera zbožnuju tebhle filmík ta dvojka no nadhera uz se tesím az shlédnu i třetí díl. Můj názor Edward je fakt pěknej a nechci nikoho urazit ptže se určitě skoro všem holkám líbi *1* *14* ale Jacob je lepšíí svým způsobem...je mi ho líto a chtela bych aby se Bella rozhodla pro něj ale myslím si že too bude Edward pro koho se rozhodne *4* *9* jinak fakt nádhernej film.. *14* zobznuju tyhle filmy i ráda čtu takovýhle příběhy z upírama, vlkodlakama atd...nepotrpím si na nejaky dívčí romanky....to jenom pro zajímavost :D
    • your-darling

Re: stmívání

jo bude s Edwardem..jackob je hezkej,ale když čtete tu knížku..je to jednu chvíli totální pitomec...
      Edward,ten jde Belle vstříct pooku jde o jackoba a dokonce jí k němu i vozil,ale Jackob...ten byl proti celkově..dělal co je dobrý pro něho a ne pro Bellu *7*
  • lidush

knížky

Já nemam upiru dost...čtu o nich plno knižek...vampyrska akademie, škola noci, upíří deníky I,II,III,IIII,mrazivý polibek...atd...ale stmívání nej *14* *14*
  • your-darling

trailer

Už je někde oficiální trailer??
    na youtube jsou jenom takový pošahaně sestřihaný videa z prvního dílu..
    Chtěla bych ho vidět... *14* *14*
    díky...
    • vrtulka

Re: trailer

není *9*
  • tynacool

je to nej

je to nejkrasnejsi vec na svete je to bozi je to ze vsech tech dilu nejkrasnejsi *14* *14* *14* *14*
    • your-darling

Re: je to nej

Jo podle knížky určitě... *14* *14*
  • Bella's lullaby

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli jde někde stáhnout Bella's lullaby?

PS: Kromě z youtube, to mě nejde...
    • vrtulka

Re: Bella's lullaby

http://mp3-kestazeni-zdarma.cz/d-31 33-carter-burwell-bella-s-lullaby-t wilight-ost.html

v tom odkaze bude asi mezera *3*
      • Re: Re: Bella's lullaby

Díky moc *14*
  • victorie

Jak tu tak kukam zasekl jsem se u victoriie to ji bude hrat nekdo jiny? *7*
    • vrtulka

Re: victorie

bohužel ano, Victorii bude hrát jiná herečka, což mě osobně fakt štve *9*
      • Re: Re: victorie

si delaj srandu ne?
        • Re: Re: Re: victorie

Jakto ze ji bude hrat nekdo jinej?chjO *9* *9* *9* *9* tadyta byla dobra *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit