-
Bude čtyřka??
Jednička bude bomba a mě by zajímalo jestli bude třeba: 4, 5, 6.. atd. kdo to ví ať napíše na: 444-496-688 Myška (icq), barka.v@seznam.cz (email). -
-
Re: Bude čtyřka??
ahoj ctyrka je posledni dil jako knizka (doufam z to sfilmujou) a je i petka ale to je prvni dil ale z Edwardova pohledu jinaki myslim ze uz sestka ani sedmycka atd nebudou ... bohuzel *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Bude čtyřka??
Hey a tá 4 je zatim jenom jako kniha napsana?? nebo je to už aj zfilmowane?? *9* -
-
Re: Re: Re: Bude čtyřka??
knížka už je napsaná ale film ještě ne..
-
-
-
-
kniha
Lidi nevim jak vas, ale me trochu zklamal konec zatmeni. nechapu jak se bella mohla zamilovat do Jacoba :( pak to vypadalo jako kdyby byla s edwardem jenom proto ze ji ho bylo lito. fakt skoda ... Jacob je desnej fakt *9* -
-
Re: kniha
Jacob je nejlepší,určitě se k Belle chová líp než Edward a rozhodně je hezčí než Edward!!!!!!!!! *16* -
-
Re: Re: kniha
Neni to pravda..
psala sem to už stokrát...
většině lidí se po 3.díle zhnusin jak vejvíc mohl...jestli sis toho nevšiml(a)
tak si to přečti znovu...
je vlezlej,sobeckej a protivnej... *8* *16*
-
-
Jacob je nejlepší,určitě se k Belle chová líp než Edward a rozhodně je hezčí než Edward!!!!!!!!! *16* -
jo mě to taky zklamalo..:D...
-
-
Ane.tt
Ane.tt knížky napsala Stephenie Meyerová... A k ostatním přízpěvkům Edward a Bella budou spolu, Bella bude upírka a budou mít dítě jménem Reenesmee. -
-
Re: Ane.tt
A upírko se stane už v zatmění a rozhodne se v Zatmění pro Edwarda? -
-
Re: Re: Ane.tt
upírka bude až v rozbřesku...
při porodu bude umírat tak ji promění...
*9* ...a pro edwarda se podle mě rozhodla už v prvním díle... *14*
ale i v zatmění..=o)
-
-
-
knížka
já jsem se chtěla zeptat,jak se jmenuje ten spisovatel/ka co to psal tyhlety všechny knížky...já vůbec nwm,tak kdyžtak děkuju...ráda bych si je přečetla...doufám,že budou v knihovně,nebo v knihkupectví... *3* -
-
Re: knížka
čauky.. jestli chceš tak mi dej ajsko a já ti ty knížky pošlu..;-)
-
-
...
ufff...to jsem ráda,že bude s edwardem,no ještě aby nebyla *3* -
...
ahoj všichni..newíte někdo jak to dopadne..?? JESTLI BUDE BELLA s edwardem nebo s jacobem?? pls odepište někdo..:-) -
-
Re: ...
mno to se ví že nakonec bude s edwardem...
-
-
jee
JEE tak ted fakt nevím ale na internetu jsem četla překlad nejaky "noy zivot"..a tam Bella umře to je nejakej nesmysl....nebo ne??..ja myslela ze ji normlane premeni a bude vscehno v pohode..!!!!vi to nekdo??? -
-
Re: jee
to je zas neco jineho bella bude s edwardem se spolu vezmou budou mit dceru reneesmee a bella se stane upírkou ale nový život neni... -
-
Re: Re: jee
DĚLAŠ SI SRANDU ONI SE AJI WEZMOU JO?? xD hey tak to bude hafo ....ja se upo těšííím na film ... *15* -
-
Re: Re: Re: jee
mno tak to si ještě počkáš..:D
-
-
-
-
...
ty jo ..já se nemůžu dočkat .. už ted sem u bedny nalepená celej den ...by mě zajímalo jak to bude až budu mít všecky díli ...to už mě asi nikdy nikdo neuvidí *15* ale musim smeknout ,třeby film jako Harry Potter ..jo to sou fag super filmy ..ale něco jako stmívání a další jeho pokračování to už mě fakt dostalo ...a at si to kritici pomlouvaj jak chtěj ! *14* -
best knížka
Ty jo tak tenhle díl bude fakt bestoví! Knížka se čte jedna báseň a je to užasnej díl(zatim), ale nechci, aby nikdy neskončila..pak zbejvá jen Rozbřesk:-( -
-
Re: best knížka
ahoj..a další pokračování po rozbřesku už není?...já že jsem někde četla a tam bylo napsany ještě náky Půlnoční slunce??.. -
-
Re: Re: best knížka
půlnoční slunce je znovu první díl (Stmívání) ale z pohledu Edwarda:-)ale je napsaných asi jenom prvních 12 kapitol, někdo to zvěřenil a Stephenie řekla že to nedopíše a nevydá...aspoň prozatím ne...docela škoda:( -
Re: Re: best knížka
ahoj jo budou jeste pry tri dily autora je edka pise a j v polovine tak sem zvedava jak to bude pokracovt sem apjata jako lano ale stejne edward je nejlepsi tedy robert pattinson ups sorry za chyby *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: best knížka
hmm j ačewtla že ne... resp. na forach ej to jasna vec.. pry jen 4 dily a když se Steph konečně odhodlá a zzapomene na to je již 12 kapitol v oběhu tak bude pulnoční slunce tak ted nevim co si myslet
-
-
-