-
FG
Tak na tento filmecek se muzu divat i trikrat po sobe, je to ten nejlepsi film, ktery jsem kdy videla, humor, romantika, art i drama. Uzasne hefty, uzasny vykon vsech postav. A Tom? Krásný oči... *14* -
-
Re: FG
Přesně!! Taky Toma zbožňuju.... Jo a na tenhle filmík bych se mohla taky dívat furt, vždycky u toho brečim jak malá :) *14*
-
-
Pisnicka kdyz Jenny chce skocit
Cau,
chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevi, jaka pisnicka hrala u toho jak Jenny chtela skocit z toho balkonu. Piste klidne na mail.
Diky -
film
tohle je snad jedinej pořádnej film... -
Prostě Forrest
Někdy má asi člověk málo kamenů... -
Newim
Život je jako bonboniéra - nikdy nevíš, co ochutnáš...
Vždy když to slyšim nebo čtu tak newim , prostě mě najednou tak chytne u srdce. -
-
Re: Newim
jojo *4*
-
-
Nej film
Nejlepší film, "úplně nejvíc nejlepší přítel", "máma vždycky říkávala, život je jako bonboniéra, nikdy nevíš co ochutnáš", dokonalost! *14* -
nejvic nejlepsi film
to je ten nejvic nejlepsi film uz sem ho vydela jako malinka hrozne se mi libil pak sem na nej zapomela a tet sem ho znova vydela. upe me to celi dojalo -
-
Re: nejvic nejlepsi film
Mě dojímá tvá žalostná znalost základního pravopisu *9*
-
-
Forrest Gump
Stoprocentní výkon Toma Hankse o dalších sto procent pozvedl dabing Vladimíra Dlouhého - to prostě nemělo chybu !!! *14* -
Forrest Gump
Ten film je dokonalej . A Tom Hanks to zahrál taky dokonale . Neni co dodat , dokonalost -
nadhera
nadhernej film, ale nekdy trochu smutnej *9*