-
Re: nejvic nejlepsi film
Mě dojímá tvá žalostná znalost základního pravopisu *9* -
Prostě Forrest
Někdy má asi člověk málo kamenů... -
Newim
Život je jako bonboniéra - nikdy nevíš, co ochutnáš...
Vždy když to slyšim nebo čtu tak newim , prostě mě najednou tak chytne u srdce. -
Nej film
Nejlepší film, "úplně nejvíc nejlepší přítel", "máma vždycky říkávala, život je jako bonboniéra, nikdy nevíš co ochutnáš", dokonalost! *14* -
nejvic nejlepsi film
to je ten nejvic nejlepsi film uz sem ho vydela jako malinka hrozne se mi libil pak sem na nej zapomela a tet sem ho znova vydela. upe me to celi dojalo -
Forrest Gump
Stoprocentní výkon Toma Hankse o dalších sto procent pozvedl dabing Vladimíra Dlouhého - to prostě nemělo chybu !!! *14* -
Re: Prostě NEJ
Výkon Toma Hankse o dalších 100% pozvedl dabing Vladimíra Dlouhého !!!! *14* *4* -
Re: DNESKA
Koukala jsem se,je to smutný ale nááádherný! *3* -
Božíííííííí
Tenhle film je opravdu úžasnej.Nevíte nějaký stránky za kterých bych si ho stáhla? -
Forrest Gump
Ten film je dokonalej . A Tom Hanks to zahrál taky dokonale . Neni co dodat , dokonalost -
nadhera
nadhernej film, ale nekdy trochu smutnej *9* -
DNESKA
TAK DNESKA SE VŠICNI URČITĚ KOUKEJTE NA FORESTA NA NOVĚ OD 8.. *4* -
!!!
Tenhle film mám strašně ráda!Naprosto úžasnej výkon!Úkázka toho kam vás život může zavést! -
Krásnej!!!
Jeden z nejkrásnějších filmů jaký znam. *3* *14* -
...
tak dik *3* Je fakt ze hanks to zahral moc dobre ale taky se mi libil jak ybl nadovany *4* -
...
takovy to mile a mile...???jooo tak to nwm..asi mile *1* ae tohle je upe nejvic echt nejdokonalejsi film!!!! *1* *5* a hanks je upe nevjvic echt nejdokonalejsi herec!!bo spis teda jeho vykon v FG *1* -
Bubba
Bubba byl nejvíc nejlepší kámoš, kterýho jsem , kdy měl... -
song
Nevíte jak se jmenovala ta pisnicka co Jenny zpívala? -
Forrest....Forrest Gump
Nejlepší, nejdokonalejší film -
Re: MILUJU
... je to Překrásnej Film ...