-
ocenění
Podle mě je to nejlepší film,který jsem dosud viděl.Člověk se u něho zasměje,ale i zabrečí,což by pořádný film měl udělat s našimi emocemi.Chtěl bych pochválit Toma Hankse,který velmi dobře zahrál Forresta Gumpa.Také dabéra,který ho velmi dobře nadaboval.Jestli bude takových to filmů více,tak budu jen rád. -
Forrest Gump a Zelená míle, nejlepší dva filmy které jsem kdy viděla a vím že se mi nikdy neomrzí, miluju Toma Hankse je to úžasný herec, tuhle roli zvládl naprosto bravurně, ostaně jako většinu svých rolí, ale Forrest pro mě bude vždycky tou nejlepší *3**14*
-
Prostě NEJ
K tomuto filmu prostě není co dodat. Je to nejlepší film, jaký jsem kdy viděl, a to jsme jich viděl hodně:)Herecké výkony nejen Toma Hankse jsou bezkonkurenční, scénář špiškový a skvělý výkon podal i režisér a jeho tým. Je to jednoznačně nejpovedenější film v historii kynematodrafie!!! -
-
Re: Prostě NEJ
Výkon Toma Hankse o dalších 100% pozvedl dabing Vladimíra Dlouhého !!!! *14* *4*
-
-
...
takovy to mile a mile...???jooo tak to nwm..asi mile *1* ae tohle je upe nejvic echt nejdokonalejsi film!!!! *1* *5* a hanks je upe nevjvic echt nejdokonalejsi herec!!bo spis teda jeho vykon v FG *1* -
Newim
Život je jako bonboniéra - nikdy nevíš, co ochutnáš...
Vždy když to slyšim nebo čtu tak newim , prostě mě najednou tak chytne u srdce. -
-
Re: Newim
jojo *4*
-
-
FG
Tak na tento filmecek se muzu divat i trikrat po sobe, je to ten nejlepsi film, ktery jsem kdy videla, humor, romantika, art i drama. Uzasne hefty, uzasny vykon vsech postav. A Tom? Krásný oči... *14* -
-
Re: FG
Přesně!! Taky Toma zbožňuju.... Jo a na tenhle filmík bych se mohla taky dívat furt, vždycky u toho brečim jak malá :) *14*
-
-
Forrest Gump
Forresta Gumpa jsem viděla a musím říct, že se mi film opravdu líbíl.Je to super doporučuji *1* -
-
Božíííííííí
Tenhle film je opravdu úžasnej.Nevíte nějaký stránky za kterých bych si ho stáhla? -
-
Re: Božíííííííí
uloz.to *3* *3*
-
-
-
song
Nevíte jak se jmenovala ta pisnicka co Jenny zpívala? -
...
tak dik *3* Je fakt ze hanks to zahral moc dobre ale taky se mi libil jak ybl nadovany *4* -
Krásnej!!!
Jeden z nejkrásnějších filmů jaký znam. *3* *14*