-
Jděte s titulkama někam troubové *1*
-
stažení v češtině...
Ahojky tenhle film ještě nejde stáhnou v češtině?? *9* -
-
Re: stažení v češtině...
ee já ho prvně stáhla v angličtině ae pak sem si sáhla ještě jeden a tam byli tytulky tak aspon vim co tam řikali *1* *1* ae jinak moc povedenej filmík můžu na něj koukat furt *14* -
-
Re: Re: stažení v češtině...
pošleš mi odkaz pls..? a rěma titulkama. ? *3*
-
-
-
titulky
ahoj kdo by chtěl poslat na email titulky nebo film napište na email olismrckova@seznam.cz papa *4* -
-
Re: titulky
titulky si můžeš stáhnout na www.titulky.cz :)
-
-
greta ke stažení
zdarec film už je ke stažení na ulozto.cz ale nejsou titulky nevíte někdo kde by se daly stáhnout? pokuď ano tak písněte na email janinir@seznam.cz předem děkuji *9* *3* -
-
Re: greta ke stažení
no já tam prvně stáhla bez titulku ale pak na tom ulož to sem stáhla i s titulkama se musíš trefit do toho správnýho... -
-
Re: Re: greta ke stažení
Prosímtě mohla by jsi mi říct kde přesně na ulozto to de stáhnout?
-
-
-
ee!
To ještě nejde stáhnout protože ty filmy nebyly vydané... Greta bude uvedena na DVD v Austrálii, USA a dalších zemích 25.11.2009 a u nás někdy v lednu. Určitě v prosince to bude na netu k sehnání... *3* -
Ten film nejde nikde najít
Chtěla jsem si stáhnout tento film a ještě Safety Glass to je taky s Hilary Duff a nejde to nikde najít na žádné stránce o tom nic není jen na osobnosti.cz ... prosím vás jestli to někdo najdete dejte sem odkaz...moc díík:-) -
-
Re: Ten film nejde nikde najít
na www.uloz.to si jde stáhnou,stačí zadat greta,ale je to anglicky a bez titulků,ty si asi budeš muset najít někde na netu *3*
-
-
Download??
Nevíte někdo kde stáhnout tento film?? Nemůžu to nikde najít..tak pls pokud někdo víte napište mi do vzkazu..kuju -
-
Re: Download??
www.ulož.cz tam to najdeš *4*
-
-
komentář
hezký smajlíky a blog