-
Nevite někdo jak se jmenujou Julča Smutná, Honza Smutný a ten Filip? Nikde to nemužu najit...:D :)
-
-
Julča-Vendula Hlásková
Honza-Vojtěch Machuta
Filip-Marcel Kotek -
Julča je Vendula Hlásková,Honza je Vojtěch Machuta a ten Filip je Marcel Kottek:)
-
Taky by mě zajímalo kdo hraje Filipa :** .. až to zjistíte napiště sem prosím děkuju moc :))
-
Honzu hraje Vojtěch Machuta
Julču hraje Vendula Hlásková -
Julča je Vendula Hlásková.
-
Taky sem se to snažila najít ale nenašle. *7*
-
Jakej Filip????
-
-
je to super film nejlepsi co jsem vydela skoda ze uz zkoncil
-
-
na jaře začnou dávat druhou sérii
-
Neskončil natáčí noví nemáj to dotočený pár dílů :D takže ještě budou ale už jich bude míň :-((
-
-
jak to vis
-
-
-
Nevíte někdo jAK SE jmenuje herec , kterej hraje v gymplu FIlipa a Honzu *2* *1* *3*
-
-
Filip-Marcel Kotek
Honza-Vojtěch Machuta
-
-
Ahoj nevíte jak se jmenuje herečka , která hraje v gymplu Barbii (Bereniku)
děkuju...:D -
-
Barbie:Hana Tomášková
-
-
Děkuju
-
-
-
*14* *14* *14* *14* *14*
-
Kábrt: Ondřej Brzobohatý, Eliška: Libuše Šafránková, ředitel:Karel Heřmánek, Eva: Lucie Benešová, Milada Smutná: Zuzana Bydžovská, Marcel: Milan Šteindler, Kulich: Václav Kopta, Džaina: marta jandová, Pavel Hlavatý: míra hrabě, denisa: Kristýna Leichtová, patrik: jáchym kraus, nikol: sára sandeva, bella: tereza nvotová, dominika: michaela sejnová, kája šmíd: jan maršál, hynek: martin preiss, cyril: Petr batěk, dagmar holoubková: libuše švormová, majka: daniela šinkorová, milan: kamil halbich, kiro: aleš čermák, barbie: hana tomášková
-
mě se taky líbí hodně moc krásnej seriál všichni tam jsou dobrý *1*
-
Odpad, bordel, hnuj, sajrajt. Tohle sleduje dnesni mladez? Jdu blejt od hruzy 0 % Videl jsem 1 ci 2 casti, ale melo to katastrofalni vplyv na moji dusevni harmonii a psychickou pohodu.
-
-
*12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
mě se teda tento seriál líbí čím dál tím víc s váma nesouhlasím h *3*
-
-
Nemáte někdo předplacený účet na Voyo.cz ?
-
Barbie: Hana Tomášková
Adam Kábrt: Ondřej Brzobohatý
Bella: Tereza Novotná
Eliška: Libuše Šafránková
Petr Hájek: Jáchym Kraus
Eva: Lucie Benešová
Nikola: Sára
Ředitel: Karel Heřmánek
a další: Zuzana Bydžovská,Václav Kopta,Milan Šteindler. -
-
Nikol: Sára Sandeva