Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 4 serie

Ano,skutecne,tlak fanousku je tak velky,ze se uvazuje o natoceni 4 serie,,ale urcite ne v nejblizsi dobe bouzel...co se tyce filmu,tak ten nebude na 100% *3*
    • Re: 4 serie

No tak hlamně i když bude,určitě se nezačne točit do konce roku...je pravda,že už neměla být,a najednou už zase je ten tlak tam určitě je....my mužem jen doufat,protože jestli bude,nebo co se říká,jde mimo nás... ja se modlím aby byla,protože by to chtelo zakončit,já,kdybych nenapsala na net,bych ani nevedela,ze končí 3 serie *4* *9*

jo to by bylo to nejúžasnější a nejmoudřejší, co by mohli udělat :) natočit 4. sérii ♥ Miluju H2O a herci jsou fakt skvělí a Cleo a Lewis jsou prostě nejlepší :* sluší jim to spolu

TAK TO JE SUPER, UŽ SE MOC TĚŠÍM *3* *3* *3* *3*
    • vrtulka

Re: 4 serie

jůůů to by bylo super, kdyby byla 4. série *3* jen doufám, že by tam zůstala Bella, pže jí mám nejradši a je mi nejvíc sympatická *3*
  • anett96

nechápu

víte co nechápu, proč Emma (claire Holt) nezacala chodit s tim Byronem, nejdřív to vypadalo že jo a pak najednou Byron zmizel ze serialu a objevil se tam ten Eš, štve mě to :((( BYRON byl hezčíí a hodili se k sobě víícc *14*
  • h2o

nevíte někdo jestli budou dávat 1 a 2 řadu ted v nejbližší době a jestli nemate mail na disney channel
  • 4.seria

na vela strankach blogu a youtube je pisane ze 4.seria bude a ze claire holt a indiana evans sa spolocne stretli pri natacani a sama claire dodala ze nechce sklamat fanusikov ale ajtak neni to potvrdene.Inac diky za zhlednuti mojich videji na youtube *14* a navstivte muj blog. bluewaterhigh5.blog.cz nove videjko nahrajem coskoro
  • pozdrav

nazdar lidi *4*
  • hannahh2o

Kdo má rád hannah montana a h2o stačí přidat vodu koukni na můj blog:http://mhannahcmiley.blog.cz/
    • Re: hannahh2o

http://www.allsubs.org/movie-traile r/H2O+Just+Add+Water+Season+4+The+M ovie+Trailer/LAFEDIKfSPk#comments to je odkaz traier h20 film 4 season
      • Re: Re: hannahh2o

TO NENÍ SKUTEČNÝ TRAILER NA FILM. JE TO POUZE FANMADE! FILM SE ZATÍM NEPŘIPRAVUJE!!!!!
  • 4 serie

to těžko vymyslela nejaká fanynka http://www.youtube.com/watch?v=XSjw UPf5ObQ&feature=related *3* *3* *3*

Natkafl, z toho tvého videa jde jasně poznat že to není skutečné. Všimni si, že se v té znělce se často střídají loga různých TV. V jednom záběru je tam Jetix, v jiném zase Nick atd. Je to prostě jen dobře zestříhané a proto to vypadá téměř jako skutečné.

Proč ne? Její youtube channel moc dobře znám http://www.youtube.com/user/bluewat erhigh5 Je to nějaká šikovná holka která prostě umí grafiku a ovládá programy na tvorbu videí. Koukni se ten odkaz je tam spoustu dalších videí. Prostě se baví tím, že vytváří znělky k různým sériím h2o. A moc dobře se jí to daří.
      • Re: Re: 4 serie

ahoj diky za zhlednuti mojich videji

Aby vám můj dokaz fungoval, musíte smazat tu mezeru ve slově bluewaterhigh5
  • 4 serie

podle 4 serie bude protože sem četla že se tam charlot co chodila s lewisem vrátí i s její kamarádkou charlot jí ukáže mako a a ta její kamaráka bude mořská panna

Proboha! Zase nějaké výmysly! Jak píše Martin ŽÁDNÁ 4.SÉRIE ANI FILM SE BOHUŽEL NECHYSTÁ! To by o tom musely být nějaké oficiální informace. Všechny tyhle blbosti o tom že do seriálu vrátí Charlotte a Emma jsou NEPOTVRZENÉ a vymýšlí je jen nějaké fanynky co se zkrátka nemůžou smířit s tím že 3.sérií tento skvělý seriál skončil.

když to jsou výmysli tak sa podiv na youtube a je tam aj emma riki bella cleo
  • 4.série NEBUDE

Bohužel 4.série opravdu nebude, je to potvrzené. A ani film.
    • Re: 4.série NEBUDE

nikde to potvrdene neni jonthan m shiff sam povedal ze bude 4.seria aklebo kino fil, a na zdf byl prispevek ze je v plane aj kino film aj 4.seria keby si mal h2o.widget tak by si otom vedel
  • adus193

jsou nej

h2o jsou super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší