-
konec?
hele lidi mám otázku!prosim viděli jste už ten díl jak ovrátili tu kometu?jestli ano znamená že už další díly nebudou?jakože to tímhle dílem zkončilo?díky za odpověď -
-
Re: konec?
Ano, tímto seriál končí. I když se prý uvažuje o filmu ještě, tak nevím. Ale každopádně tou kometou tento seriál končí -
-
Re: Re: konec?
a na jaké stránce si to viděla ten díl??, *3* *3* -
to je ale blbost,dyť těch dílů bylo dost málo ještě v 1 a 2 řadě jich bylo spoustu jen ve 3 řadě byla půlka nebo ani to ne z toho co byl v 1 nebo 2 řadě možná udělají i 4 -
-
Re: Re: Re: konec?
3. série má 26. dílů, stejně tak jako první a druhá. na Disney Channel byly odvysílány všechny díly *3*
-
-
To je škoda h2o byl super seriál ale ejstli se uvažuje o tom filmu to by bylo supéééér =) četla jsem že by tam dali i Emmu a že by tam byli 4 mořský panny teda pokuď by tam Claire chtěla hrát....
-
-
-
FAKT NWM
nwm proc v hraji je napsano Indiana Evans role Isabel Hartley kdyz se v h2o jmenuje BELLA mozna se jmenuje isabel a bella je jenom zkraceny myslite ze to je pravda??? -
-
Re: FAKT NWM
jmenuje se Isabela. v posledním díle s názvem "Maturita" jim předávali diplomy a když jí volali jménem, řekli Isabela Hartley *3* -
Re: FAKT NWM
protože se jmenuje isaBELA
-
-
srat na to
me jedine sere ze skoncil luise ten mi tam bude chybet *9* *9* *9* -
?
hele nevíte někdo jestli bude rikki chodit s willem? diky moc a jinak h2o je bozi vcera sem videla ten dil jak willa rikki zachranila a moc me zajima jak to bude dal protoze mi pride ze se do ni will zamiloval -
-
Re: ?
Nebude.Will bude chodit s Bellou.
-
-
H2O stačí přidat vodu
H2O stačí přidat vodu je nej. miluju ten seriál ♥♥♥♥♥♥♥♥ -
♥ H2o Stač přidat vodu ♥
V loni touhle dobou i dřív jsem byla uplněn mega bláen do h2o nejdřív jsem si strašně oblíbila Emmu..Postupem času jsem měla ráda uplně všechny tři ráda moooc a říkala jsem že jsou best všechny.Dívala jsem se na h2o každý den,kupovala jsem si věci s h2o...atd až jednou jsem se dozvěděla že Claire končí v h2o a že se natáčí nová série a už né s Emmou ale s novou holkou jménem Bella! Když jsem to zjistila byla jsem hrozně naštvaná a Indiana se mi podle fotek vůbec nelíbila neměla jsem ji ráda a ani nemám(sorry všem fans Belly ale prostě ji nemusím)Tak jsem se ještě dívala na 1 a 2 sérii až do té doby než začal Disney channel to h2o přestali dávat tak ať jsem byla jakejkoli fanoušek mě to něják přešlo a oblíbila jsem si Disney seriál která se mi líbí do teď. Potom ale začalo h2o 3.série 1 díl se mi docela líbil ale už to není vůbec ono sorry ale když odejde jedna postava ještě kevšemu hlavní a nastrčí tam novou tak už to nikdy není to co bývalo a rozhodně né lepší! Tak nechápu všechny co tu Bellu mají rádši než Emu no hlavně jak tu všichni psali že Bella je blbá atd! nejhlepší dl v h2o je ten ve ketrým není moc Bella! A navíc když tam claire nechtěla už hrát meli to natočit jen s Phoebe a Caribou. Sorry všem fans Belly ale takovej mám prostě názor -
ahoj lidi
Ahojik lidičky mám bblogísek o h2o ale budou tam i seriály(filmy) z disney channlu(dřív jetix
tady je odkaz:http://h2ojenejlepsiserial.bl og.cz/ -
3. série je nejwííc
Ahoj na Disney chanell kouká moje 10-ti letá ségra a když sem viděla H2O začala sem se dívat s ní. Tenhle seriál mě zaujal, ale podle mě je 3.série nejepší. A Bellu mám radši než Emmu, i když sem jí taky měla ráda. Nejwíc je tam, ale stejně Lewis xD. 3. série by měla bejt poslední, ale je fakt nejlepší. Sou tam hezký písničky, zajímavější děj a tak. Prostě best... -
Sledování
Zdar lidičky. chtěla jsem poprosit, zda někdo nevíte nějakou stránku, kde bych se mohla podívat na první a druhou sérii tohoto seriálu. chtěla jsem na tu juknout na "megavideu" ale kvalita je tam fakt děsná a koukat se na to nedá. moc děkuji *3* -
:)
Lidi :D ja vim ze to bude asi zvlastni dotaz ale nevite nekdo co to mela Cleo ve 3.serii za mobil?:D -
-
Re: :)
Taky mne to zajímalo... Má iPhone
-