Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdo?

kdo hraje misto claire holt emu?...a je viic rad nez dve?
    )
  • tony9

Re: ???

Ahoj, její jméno je Brittany Byrnes
  • mayinqa

*9*

Podle mě je nejlepší CLEO ... tak je nej ... *3*
  • kde?

zdravim,nemuzu na goglu najit tu plaz gold coast,nemuzete mi nekdo napsat pobliz jakeho mesta to je diiky,a nejhezci je rikki!! *14* *14* *14* ,a budou jeste dalsi serie??
  • tony9

Re: RE: h2o

Ahoj, mně připadne nejlepší Cleo. Jo a jakej díl z dosavadních 2. sérií je váš nejoblíbenější? *4*
  • Re: ???

Britany Birnes *14*
    ale je blbka
  • Re: RE: h2o

mne Rikki (Cariba Heine) *3* *8* *14* *8* *4* *13* *5* *10* *1* *1* *1* *1* *14* *9* *3* *14* *14* *14* *3* *14* *14*
  • avril-nely

Re: RE: h2o

mě se líbí Cleo a Rikki :......---D *4* *14* *3*
  • avril-nely

???

Ahojky plsky nevíte někdo jak se jmenuje doopravdy ŠARLOT ? charllote...ta mrcha..tady to nemůžu najít *9* *7*
  • kkirstenn

RE: h2o

Ahoj...hele kdo se vám nejvíce líbí s H2O stačí přidat vodu??? Mě Cleo(Phoebe Tonkin) a možná i trochu Emma(Claire Holt)
    *4* *4* Ahoj a písněte!!!
  • h2o

Mocinky mě mrzí,že už v h2o nebude dál hrát
    Emma.! *9* *9*
  • Re: :-)

Nevim cim to je, ale u puzzle Cleo, Emma a Rikki mi chybely puzzle.. nechapu proc... ale celkem hodne jich chybelo.. odpovez pls :)
  • Re: 3.sérka

mno to je blbost dvd videt nemohla pac to este neni natoceny
  • Re: h2o

Gold Coast, QLD.. podivej se na google earth, je tam videt i ten SeaWorld s tema delfinama..
  • Re: h2o

Já to vím v Australii ale jestli ještě někde jinde to já nevím
  • h2o

Mohli by jste mi někdo odepsat na email-jajik25@seznam.cz kde se natáčelo h2o?? moc by mě to zajímalo
  • h2o

ahoj
    *4*
  • h20

čau hale nevíte kdy má začít na jetixu 3. série??? pls na mejla ivca.koli@seznam.cz *3*
  • Blog

Koukněte na muj blog o H2o - stačí přidat vodu www.niiiiikysek.estranky.cz
  • nejfanynka

:-)

lidi, mám vás všechny moc ráda, jukněte proto pls na moje stránky- www.cleo-emma-rikki.estranky.cz , je to jen pár dní starý, ale budu vám všem vděšná když se tam kouknete a něco třeba i napíšete, chtěla bych aby to nevypadalo nudně, když tam nikdo nic zatim nenapsal, ani nehlasoval v anketě p.s. jsou tam i puzzle.díky moc všem co se tam kouknou *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit