-
Re: Re: Re: H2o třetí série
fakt? Ja to znala podobně akorát že místo cheli byla bella...njn tak ja nwm ale na jetix řikaj že brzy budou nový díly h2o!? tak nwm... *7* *5* *15* -
Re: Re: Re: h2o - 3. série !!
njn zane bude s tou bellou (Indiana evans) ... chjo myslim ze emmu nenahradi... *13* *9* *3* -
Re: Re: h2o - 3. série !!
mno to nevim skym bude rikki když zane bude stou novou holkou :-(((( *9* -
Re: Re: H2o třetí série
Moja reč -
Re: H2o třetí série
A co kde píšou ?Ja sem za aby sa nerozešli -
Re: h2o - 3. série !!
Ale Charlota neni morská panna.A S kým bude Rikki? -
Re: h2o - 3. série !!
Ale Charlota neni morská panna.A S kým bude Rikki? -
Re: Re: Re: emma
jo a čeká miminko *3* *14* škoda že tam nebude,,, ale dneska na jetixu říkali roztoč to na jetix s novými díly h2o-stačí přidat vodu... tak nwm no... *9* *1* *1* *1* -
kulisy
chci se zeptat,nevite jestli nejaky ty domy jsou jen kulisy,nebo jsou to normalni baraky,a juice bar je kulisa nebo ne? -
Re: H2o
Charlotte watsfordová -
Re: 3 serie
já sem četla že asi tak (na jetixu) na konci roku 2009 :-(( -
Re: Re: Re: H2o třetí série
jj četla sem to na jednom blogu ten překladdd ... -
h2o - 3. série !!
Ahojky nedávno sem na jednom blogu četla že bude h2o 3. série !! a je to pravda !! píšou to všude ... ale bude to unás na jetixu ale tak na konci roku 2009 .. budeto superrr ale škoda že tam už nebude hrát emma ! :-( místo ní tam bude náká holka která její podobná .. protože emma se v h2o přestěhuje někam jinam .. mno a šarlot bude mí novou kamarádku která bude taky mořská pana a zamiluje se do zejna a on do ní . takže s rikki už nebudu .. no prostě se na to moccc tešímmmmmm *14* *14* *14* *4* -
Re: Re: Básně h2o
H2O je super *14* *14* *14* *14* *14* *14* sou sssssssssssssuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr -
Re: -----------
Brittany Byrnes -
-----------
Chtěla bych vědět jak se jmenuje ta co hraje Charlotte,
neví někdo? -
Mrzelo by me, kdyby se Zikki rozesli:(... Ale treba by se k sobe zas mohli vratit, stejne jako Cleo s Lewisem! Jinak prej se ma dat Lewis nachvili zas dohromady se Charlotte!
PS: 3. série by měla byt dokoncena za 2 mesice!!!! *3* -
H2o
Jak se jmenuje Šarlot doopravdy. *7* -
Re: Re: H2o třetí série
Je to překlad z anglickýho článku o 3.sérii -
a odkud to vsechno vite?..a to bude nanic kdyz zane nebude s rikki *9*