Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: No fuj

Jasně, ale..
    zaprvé, já nemluvila o hercích..
    zadruhé, myslím, že to je nic oproti jiným věcem, které se herci kvůli rolím museli naučit..
  • Re: No fuj

no sorry ale je to dobrý serial . Víš jakou ten seriál dal práci ? a víš co se ty herci museli naučit ?? třeba Cleo/Phoebe se musela kvůli tomuhle filmu naučit plavat pod vodou a stou ploutvý .... protože ona to neuměla . filmu se nevzdala a naučila se to !
  • No fuj

Nechci vás urazit, ale dle mého názoru je tenhle seriál poděs. Absolutně bez pointy a o ničem.
  • H2o jnejlepší

H2O IS THE BEST!!!H2O IS THE BEST!!!H2O IS THE BEST!!!H2O IS THE BEST!!!H2O IS THE BEST!!!
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *4* *14* *3* *4* *14* *4* *14* *3* *1* *1*
  • ajusinkal

H2o bude..

Emma nečeká miminko,jenom bude natáčet nějaký film a nebude mít čas na h2o.A 3.série budou vysílat na jetixu v září tohohle roku,ptala jsme se jich, už to nemůžu vydržet *1*
  • ema gilbert

moc se mi to líbí a ema je to nejlepší co může byt *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Re: Re: Re: Re: h2o - 3. série !!

nene zane bude s tou chelli s tou kamoskou a charlotte bella bude kamoska rikki a cleo to ta chelli *16* ...
  • Re: tééším see

v květnu, ae to na australsých televizi TEN, kdy se to dostane k nám a nadabuje..to fakt nwm
  • Re: 3.série

z australských stránek kde píše režisér, z různych rozhovorů z herci atd. =))
  • rihannka

=O)

Ahojda lidi pls jukněte se na můj blogísek...www.h2o-staci-pridat-vo du1.blog.cz.....mám tam toho docela dost a pár novinek ta předem díkes *4* *5*
  • rihannka

3.série

Jak to všechno víte s tou 3.sérii????Je mi dost líto že tam emma hrát nebude...je to jak VkVéčka samí drama!!! *16* *8*
  • rihannka

Re: Re: tééším see

omlouvám se jeste jsem ji nevidela já jsem si to spletla s něčím jiným...ale určo se na ní těšim!!!! *9*
  • rihannka

Re: tééším see

Já jsem už 3.sérii vyděla celou a stojí to za to... *3* *15* *15* *1*
  • avril-nely

tééším see

jééé já se táák moc těším nA 3.SÉRII
    nevíte kdy jí budou dávat ?? já slyšela že až na 2 roky ale moc tumu nevěřím mon... *7*
  • 77nikola77

h20

chtela bych se zeptat jestli Indiana co nahradila Claire hraje jakoby novou morskou panu a nebo hraje emmu gilbert moc prosim o odpoved.kuju *4*
  • miley4cyrus

Re: Re: Re: Re: h2o - 3. série !!

No ona nahradi Emmu ta Indianna no neviem ale myslim ze by tam aj nadalej lepsie sedela claire Hond nemyslite si? Lebo ta nova Indianna mi tam neako neide! Fanuskovia Indianny prepacte ale ona je trocha velmi vysoka a ma velmi dlhe usi no s Claire to aj lepsie vyzeralo no nie? *7*
  • terrousek97

H2o is Love

Ahojky všichni!! *14* H2o je upe super seriál myslím, že se všem líbí!! Mě se asi nejvíc líbí Emma *3* Nwm proč ale je to tak *1* Mno kdo se chce juknout na můj blog o H2o tak ať se jukne sem: www.h2o--EmmaCleoaRikki.blog.cz mám celkem malou návštěvnost tak byla bych ráda kdyby to někdo navšťívil!! Papapa
  • terezah2o

poradte

ahj chtěla bych se zeptat jak jste tam přidali ty odkazy-mi to furt ukazje že to někdo upravuje!! *8* *7* jo a muj blog je h2o-stacipridatvodu-info.blog.cz podivejte se tam prosííím *3* *15*
  • písnička

prosím vás, jak hrají ten ploužák,kdo to zpívá. jestli můžete, tak mi napište. díky moc
  • Re: H2o třetí série

super takze zane se nerozejde s rikki kvuly belle ale rikki s nim a pak ho bella sbaly a zabrani prozrazeni tajemstvi o makku!? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit