-
huráá
huráááááá FILM h2o předběhl hannu montANU !!!!!!!! !! H2O JE NA 3.MÍSTĚ A HANNAH NA 4. !!!!!!!!! *4* *3* *3* *4* -
huráá
huráááááá FILM h2o předběhl hannu montANU !!!!!!!! !! H2O JE NA 3.MÍSTĚ A HANNAH NA 4. !!!!!!!!! *4* *3* *3* *4* -
help
hele jak se jmenujou ty australský stánky h2o ?? já tam jednou byla ale tet to nemužu najit ..... www. ????? *7* *9* -
nové díly
kdy bude na Jetix 3.série? -
Re: H20
jo to je děs *9* *9* -
Re: Hustý
fakt tak to už se těšim *1* *1* -
Re: časopis h2o
Já ho taky viděla a prohledavala jsem web ale nic jsme nenašla.Ten časak je bomba a určitě se tu taky objevi...na plakatu byla cle,emma,rikki,charlotte a lewis...snad je to i v čr *16* -
Hustý
Ahojky lidi je mi moc lito ze tam emma hrat nebude.Rikki se prej rozejde s Zeinem a ten si najde 4 mořskou pannu Charlottinu kamosku.A prej tam bude hrat jeste jeden novej kluk ale nevim jmeno....3.řada se ma objevit v zaři 2009 na Jetixu.Takže se těště protože to prej ma bejt propracovanějši a zajimavějši................mocky se těšim *15* *14* *1* *3* -
H20 sbírka
měl by někdo zájem o sbírku H20?
Jestli jo tak pište na mail:lucibus-buffy@seznam.cz a prodám ji jedině v celku a za dobrou cenu.Ale hodně toho tam zastat není je to jenom to co mám 2x tak prosím pište *4* -
H20
To je škoda že tam nebude Emma ale hlavně že tam bude aspoň Cleo *9*. -
Re: časopis h2o
kdo set i víc líbý mě ta rikky je super já sem Žaneta ajak se menuješ ty -
časopis h2o
hele jestli jste se včera dívali na jetix tak tam ukazovali reklamu na časopis H2o !!! měli tam krásný plakáty !! ten časopis vipadal upa božsky - no jo ale by to tam včechno napsáno madarsky takže nevim jestli ne prodává už i v česky :-(
*7* ale moc bych ho chtěla :-))) *5* -
..
jee Emma je nej. To je hrůůza že už tam hrát nebude ááá ňáká Evans je mi ukredená! *9* *9* *8* -
už se nemůžu dočkat
Už se nemůžu dočkat na 3SERII škoda že v ní emma nebude hrát.Ale už se na 3SERII prostě nemůžu dočkat *14* *14* *14* *14* *1* . *14* *14* *14* *14* -
Re: H2o
brittany Byrnes -
Re: h2o - 3. série !!
No je to pravda taky jsem ráda, na konci roku ne už v květnu nebo v červnu!!!!!!! *15* *15* *14* *14* -
H2o
Ahojky lidičky nevíte někdo kde se dá koupit DVD H2o stačí přidat vodu??? Potřebovala bych to česky. PLS odepište na Barusssssssska@seznam.cz!!!! *7* *7* *4* *4* -
hanka
ach jo.Emma tam uz nebude hrat.Prej ze chce hrat film hororu ze nechce aby vsichni vedeli ze ona jenom protaci film h20. *9* *9* *9* ale moc se tesim na h20 novy serial -
H2O
Mě se H2O mocinky líbí. *1* *3* Všechny tři jsou úžasný, ale Cleo-Phoebe Tonkin mám nejraději. *5* -
Re: Re: Re: No fuj
No tvůj názor, já si tedy myslím že to má hlavu a patu. Seriály v poslední době bývají pomale telenovely v tomto seriálu se aspoň odehrává něco jinýho...mořský panny. *3* Ale je to tvůj názor...