-
H2O just add water!!
H2O just add water je podle mně úplně nej seriál♥♥♥Začala jsem na něj koukat v září 2007 a hrozně mně zaujal a teď mu prostě fandím pořád...Mám o H2O blog:
rikki-rikki.blog.cz -
Re: kde se to pls natáčelo???
Srry,to nemělo do,ale to!Omlouvám se! *3* -
Re: kde se to pls natáčelo???
Natáčí se do v Austrálii v Sydney,třetí sérka se bude natáčet i v Americe!! -
Re: Re: Re: h20
H2o je taak *14* *4* *14* *8* *15* *3* -
Re: Re: h2o just add water
však on myslel tu,co tady píše -
Re: Re: h20
Tak za prvé,na to že je rodilá Australanka,tak umí pěkně navazovat české věty na Anglické (na to že se teprve učí),začátečník okamžitě pochytá slova jako vůl a debil,mám takový pocit,že by možná ani neměla vědět,že něco takového existuje. Jo a mimochodem,jen nějaká ubohá holka co se vydává za Rikki by mohla napsat Sydney s měkkým a ještě s malým,nemluvně o tom že se to píše úplně jinak. Celkem překlep na to,že je to vaše hlavní měst. Můj ortel? Podvodník průhlednej jak sklo!!!! -
No to máš sice pravdu, ale v Africe se narodila a tedˇ bydlí v Austrálii. -
Re: h20
kažký ví že nejsi z austálie
*16* *1* *15* *1* -
Parents jsou česky rodiče -
kde se to pls natáčelo???
ke se to pls natáčelo??? *3* -
Re: Re: H2O jaw
jj dik moc za pomoc jak už tu někdo řikal. Dik za poděkovani, ale ja si to umim vyřidit sam! -
Re: trapný
no hlavne ze ty to chapes fiflenko *13* -
si nejaka chytra ja teda nevim kdo je tady trapka *1* -
Re: Re: H2O jaw
jj moc dik snad odepiše -
Re: H2O jaw
zeptej se sweme ta měla adresu štábu (h2o-australia.blog.cz) -
Re: h2o just add water
jezišii si nějaka trapka co obdivuje Caribu si dělá srandu, ježiši to je trapneee, ani enví že se jmenuje v reálu Cariba a je z Afriky -
anglina - preklep, hej tolik chyb sem nevidela ani nepamatuju.....jako trapnééééééééééééééé éé -
ty voe =D tovje angina děsná co z ní máš 4???? *15* -
h2o just add water
Ricki why you don't write back?? please you write on this page -
H2O jaw
Neví někdo jak bych mohl napsat do h2o just add water nebo do štabu co to natači?? ty jejich na ty jejich emaily to asi nejde. poradte please