-
je tu clio
ahoj -
Re: h20
Really!!! Ricki, you must write! Please -
Make o.s. heard Ricki please! Why you don't write? -
BEST
H2O je nejlepší seriál na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Rikki was born in South Africa -
Dobrej vtip :) nevím proč se vydáváte za holky ze seriálu... fakt trapas. *5* -
co maš s tim emailem, tam ti nejde nic poslat. have you got other email?? -
rikki you are really rikki?? Can you give me your icq? super *4* -
h20
it is super serial strory and no česky psat taky umim sem rada ze mi dali parents ju nevim jak se to rekne česky no jmeno rikki ja sem s australie přesně ze sidni a h20 just add water kazdý day sorry ze pisu jak debil ale ucim se cesky davají kazdý den uz vim a je togood serial pa pa rikki ps zdravim z astralie may color waite ju *8* *9* *1* -
Re: joo bude aj 3 seria :)
super jdu se tam podivat.. *4* -
Re: Jetix a H2O
opakuji dily treba 2.serie kdy je charlotta morskou pannou a pak jine z dalsi serie.v urcitou hodinu- dily pokracujou.je to pro ty co nestihaji se divat za sebou tak to opakuji *3* -
Re: dily
není už tam nic-ustrašenci se začli bát autorských práv *10* -
Re: Re: Re: Re: Nenavivim Charlotte!!!
V TV to dávali dávno a navíc, můžeš si to najít na PC na internetu! -
Re: STE SUPER
S tebou souhlasím:) *3* Mám ráda H2O *14* -
NE!
NE! Rozhodně to není o ničem! Mě se to moc líbí! To vy nemáte vkus! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
STE SUPER
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
STE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
trapný
H2O jsou akorát o ničem! *16*
jsou nuda!chápe někdo o čem jsou?
*16*!!!!!!!!!!!
jinak je asi nejhezčí Klio.(ale stejně se mi nelíbí na tolik abysem na tou nudou trávila minutu mého života)
nesnáším je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *9* *9* *13* *8* *5* *5* -
trapný
H2O jsou akorát o ničem! *16*
jsou nuda!chápe někdo o čem jsou?
*16*!!!!!!!!!!!
jinak je asi nejhezčí Klio.(ale stejně se mi nelíbí na tolik abysem na tou nudou trávila minutu mého života)
nesnáším je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *9* *9* *13* *8* *5* *5* -
Re: Re: Rikki a Zane
*15* haha *15* -
Re: FOTKY ZE SOUKOROMÍ !!!!!!!!!!
*3* to teda jo *3*