Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maryska

je tu clio

ahoj
  • Re: h20

Really!!! Ricki, you must write! Please

Make o.s. heard Ricki please! Why you don't write?
  • high-school-hilary

BEST

H2O je nejlepší seriál na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rikki was born in South Africa

Dobrej vtip :) nevím proč se vydáváte za holky ze seriálu... fakt trapas. *5*

co maš s tim emailem, tam ti nejde nic poslat. have you got other email??

rikki you are really rikki?? Can you give me your icq? super *4*
  • h20

it is super serial strory and no česky psat taky umim sem rada ze mi dali parents ju nevim jak se to rekne česky no jmeno rikki ja sem s australie přesně ze sidni a h20 just add water kazdý day sorry ze pisu jak debil ale ucim se cesky davají kazdý den uz vim a je togood serial pa pa rikki ps zdravim z astralie may color waite ju *8* *9* *1*
  • Re: joo bude aj 3 seria :)

super jdu se tam podivat.. *4*
  • Re: Jetix a H2O

opakuji dily treba 2.serie kdy je charlotta morskou pannou a pak jine z dalsi serie.v urcitou hodinu- dily pokracujou.je to pro ty co nestihaji se divat za sebou tak to opakuji *3*
  • Re: dily

není už tam nic-ustrašenci se začli bát autorských práv *10*
  • Re: Re: Re: Re: Nenavivim Charlotte!!!

V TV to dávali dávno a navíc, můžeš si to najít na PC na internetu!
  • Re: STE SUPER

S tebou souhlasím:) *3* Mám ráda H2O *14*
  • NE!

NE! Rozhodně to není o ničem! Mě se to moc líbí! To vy nemáte vkus! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • STE SUPER

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

STE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gabio

trapný

H2O jsou akorát o ničem! *16*
    jsou nuda!chápe někdo o čem jsou?
    *16*!!!!!!!!!!!
    jinak je asi nejhezčí Klio.(ale stejně se mi nelíbí na tolik abysem na tou nudou trávila minutu mého života)
    nesnáším je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *9* *9* *13* *8* *5* *5*
  • gabio

trapný

H2O jsou akorát o ničem! *16*
    jsou nuda!chápe někdo o čem jsou?
    *16*!!!!!!!!!!!
    jinak je asi nejhezčí Klio.(ale stejně se mi nelíbí na tolik abysem na tou nudou trávila minutu mého života)
    nesnáším je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *9* *9* *13* *8* *5* *5*
  • Re: Re: Rikki a Zane

*15* haha *15*
  • Re: FOTKY ZE SOUKOROMÍ !!!!!!!!!!

*3* to teda jo *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit