Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 3 serie

Chtel bych se vas zeptat jestli nekdo z vas umi anglicky a chtel by mi pomoct udelat titulky na 3 serii az vyjde(v lednu 2009) tak at se ozve na email BSopik@seznam.cz prosim, potrebuju nekoho.
  • joo bude aj 3 seria :)

Jak som si behal po nete tak som nasiel informacie o 3 serii a uvodnu znelku k 3 serii http://www.youtube.com/watch?v=MtXk L7huLqw&feature=related :)
  • Re: Re: Re: Písnička ?

Už sem to našla kdo by chtel je od
    Kate Alexa-Another Now
  • Re: Re: Písnička ?

Jj tj ona tak kdyby nekdo vedel meno pls napiste mi ho sem diki.
  • Re: Písnička ?

Asi vim jakou myslis neni to tota ?
    http://www.youtube.com/watch?v=M ijXBHWy_-c&feature=related ale nvm jak se menuje
  • Písnička ?

Nevíte jak se jmenuje pisnicka popr od koho je v díle jestli si pamatujete kdy luis pomohl Clio chystat vyrocni oslavu na ostrove mako ze jsou rok panamy a riki a ema zrovna sedeli v baru a divali se na zane s byronem jak hrajou kulecnik diki za odpoved :)
  • pls bude aj dalsia seria

zdravim chcel by som sa opitat ci budu aj dalsie diely po 2 serii mislim tym ze to konci pri ze odcaruju Sarlote schopnosti a finish a to je uz fakt konec alebo to bude pokracovat?
  • hanoushek

new dily

nejlepčí je že už konečně budou ty new díly *14* ...potože dyž to opakovaly pořád dokola tak to bylo o ničem *16*
  • lowe-linka

Re: Popis

jj ta druha rada bezi od zari. uz se ni moc tesim *15*
  • lowe-linka

Re: Re: Re: Nenavivim Charlotte!!!

To jste viděli v tv nebo na pc já jsem to v tv ještě neviděla.
  • lowe-linka

Re: ja sem morska pana

No to určitě si trapná ty mořská panna nejsi ty si jen lhářka. a lhát se nemá. *13*
  • lowe-linka

Re: Re: Rikki a Zane

Jo to vim už jak dlouho asi půl roku to neni žádná novinka. *1*
  • Re: Re: Rikki a Zane

proč to všechno vykecáte některý lidi to třeba chtěj vědět z televize nebo od něčeho jinýho a ne abyste to vykecali tak čau
  • _sabruska_

Re: Rikki a Zane

Taky se mi moc líbí rikki a zane.., když se podíváš na na youtube a dáš tam h2o tak tam je i druhá serie tady furt opakují první řadu ,víš že charlotte bude taky mořská panna !! ale pak už bude zase normal..
  • Re: ja sem morska pana

ale pokud šlo o vtip tka tos mě pobavila :D:D *15* *15*

jáááj trochu trapné neee?!! *15* *9* *1*
  • nmnmnm

A když se dotkněš čeho tak se staneš mořskou panou ? *1*

No to teda nejsi . a máš atm chyby *15* *8*
  • Re: BG♥

Mno tak ted si rekla ze vas blog ma fotky na nic, protoze tyto fota mam za vaseho blogu...jen tam nejsou ty, ktere mate z jinym blogu (rikki.chadwick.xx.pl atd.)
  • rikca

Hra

Čauwec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit