Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • H2o,just add water

Ahoj sice vidim H2o jen parkrat za tyden,ale musim potvrdit ze je to uzasnej serial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

ja totiz kreslim a H2o me inspiruje ikdyž mi je devet. *15* *14* *4* *14* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Pomozte mi?

Ahojky! Mohl bych se zeptat kde se to dá stahnout v angličtině? Já už se nedočkám..
  • H2o je nej !!!

Ahoj lidi, H2o je nejlepší na světě !!!! *5*
  • H2o stačí přidat vodu

Ahojky nevíte někdo jestli existuje H2o stačí přidat vodu na DVD? jestli někdo víte tak mi pls napište na icq:426-811-418 nebo na E mail: Adelkasonska@seznam.cz Prosím prosím jestli někdo budete vědet napiště mi mě na tom mooooooooooooooooooc záleží Děkuji ahoj *9*
  • Re: h2o

Šarlota je fak hrozná *9* Souhlasím s tebou. *3*
  • H2o-nej blog na světě!!!

Prosím podívejte se na můj blog o h2o..projděte si všechny rubriky a nezapomentě se zůčastnit soutěží a psát KOMENTÍKY!!!děkjujuuu vám mocyyy!!!! *3*
  • club-h2o

Ahojik všichni co máte rádi h2o:)Pojdte se přihlásit do takového menšího klubíku o h2o,vše se týká jen tohohle seriálu.Jen ještě jeden člen a můžou začít úkolky:)
    www.h2o-club.blog.cz *1*
  • super stranka o h2o

posielam odkaz na super stranku o h2o www.h2o-serial.blog.cz urco sa tam kuknite. *4*
  • Re: Re: Re: Pomozte mi?

Není zač. Kdyby někdo chtěl vědět jakékoliv info o 2.sérii nebo o 1. tak se klidně zeptejte. Viděla jsem už všechny díly z 2.série (v angličtině) *1*
  • Re: CO?eehm_nefem?

zmenen popis filmu !!!!!!! KONEČNĚ *15*
  • Re: Re: kdo se vám nej líbí?

jo me taky, nerikam ze ne... ale nekdy mi v tom filmu prijde az moc chytra pecliva (v realu je to ale poradny dablik, jak jsem videla *9* )
  • Re: titulky

taky jsem žadne nenašla....asik si musime počkat až se na Jetixu uráčí dát zbytek 2. řady *16*
  • titulky

nevíte kde by se daly sehnat titulky k tomuhle seriálu? nikde je nemůžu najít. děkuju
  • uzasna stranka fakt !!

http://mermaids.blog.cz/ *15*
  • Re: kdo se vám nej líbí?

mě se líbí teda claire Holt (Eama Gilbert)
  • Re: Re: Pomozte mi?

moc moc děkuji!!
  • Re: ...

Terri, TEN SERIÁL JE SUPEER !!!!!!!!

a jestli josu na Jetixu kraviny??!!!! asik ne protoze jinka by se na nej nekolik tisic lidi nedivalo *9*
    nemyslis?? *7* *1*
  • Re: Re: Básně h2o

to jo no *1*
  • Re: H2O

Jo máš pravdu..Charlote je poradne vlezla

a Luis se pise Lewis

a nevím proc nekde jinde nez na Maku...to teda fakt nechapu ..proc??!!!
  • Re: awojky

na Jetixu, ale tam se zasekli na tom dílu, když byl uplněk a stanovali na Maku *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit