-
H2o,just add water
Ahoj sice vidim H2o jen parkrat za tyden,ale musim potvrdit ze je to uzasnej serial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
ja totiz kreslim a H2o me inspiruje ikdyž mi je devet. *15* *14* *4* *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Pomozte mi?
Ahojky! Mohl bych se zeptat kde se to dá stahnout v angličtině? Já už se nedočkám.. -
H2o je nej !!!
Ahoj lidi, H2o je nejlepší na světě !!!! *5* -
H2o stačí přidat vodu
Ahojky nevíte někdo jestli existuje H2o stačí přidat vodu na DVD? jestli někdo víte tak mi pls napište na icq:426-811-418 nebo na E mail: Adelkasonska@seznam.cz Prosím prosím jestli někdo budete vědet napiště mi mě na tom mooooooooooooooooooc záleží Děkuji ahoj *9* -
Re: h2o
Šarlota je fak hrozná *9* Souhlasím s tebou. *3* -
H2o-nej blog na světě!!!
Prosím podívejte se na můj blog o h2o..projděte si všechny rubriky a nezapomentě se zůčastnit soutěží a psát KOMENTÍKY!!!děkjujuuu vám mocyyy!!!! *3* -
club-h2o
Ahojik všichni co máte rádi h2o:)Pojdte se přihlásit do takového menšího klubíku o h2o,vše se týká jen tohohle seriálu.Jen ještě jeden člen a můžou začít úkolky:)
www.h2o-club.blog.cz *1* -
super stranka o h2o
posielam odkaz na super stranku o h2o www.h2o-serial.blog.cz urco sa tam kuknite. *4* -
Re: Re: Re: Pomozte mi?
Není zač. Kdyby někdo chtěl vědět jakékoliv info o 2.sérii nebo o 1. tak se klidně zeptejte. Viděla jsem už všechny díly z 2.série (v angličtině) *1* -
Re: CO?eehm_nefem?
zmenen popis filmu !!!!!!! KONEČNĚ *15* -
Re: Re: kdo se vám nej líbí?
jo me taky, nerikam ze ne... ale nekdy mi v tom filmu prijde az moc chytra pecliva (v realu je to ale poradny dablik, jak jsem videla *9* ) -
Re: titulky
taky jsem žadne nenašla....asik si musime počkat až se na Jetixu uráčí dát zbytek 2. řady *16* -
titulky
nevíte kde by se daly sehnat titulky k tomuhle seriálu? nikde je nemůžu najít. děkuju -
uzasna stranka fakt !!
http://mermaids.blog.cz/ *15* -
Re: kdo se vám nej líbí?
mě se líbí teda claire Holt (Eama Gilbert) -
Re: Re: Pomozte mi?
moc moc děkuji!! -
Re: ...
Terri, TEN SERIÁL JE SUPEER !!!!!!!!
a jestli josu na Jetixu kraviny??!!!! asik ne protoze jinka by se na nej nekolik tisic lidi nedivalo *9*
nemyslis?? *7* *1* -
Re: Re: Básně h2o
to jo no *1* -
Re: H2O
Jo máš pravdu..Charlote je poradne vlezla
a Luis se pise Lewis
a nevím proc nekde jinde nez na Maku...to teda fakt nechapu ..proc??!!! -
Re: awojky
na Jetixu, ale tam se zasekli na tom dílu, když byl uplněk a stanovali na Maku *9*