Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: ???

jjjo chci byt morskou pannou taky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14*
  • No taaak

K těm vašim představam, neverim, ze si pises s Bellou a pro tu Bellu Anglicanku mam novinku, protoze h2o je AUSTRALSKY serial, takze Bella asi tezko bude z Anglie. Zadny ostrov Macco neni, dokonce v H2o z nataceni ukazovali, jak pripravuji takovy ostrov. O filmu toho zatim moc nvm, ale kdyby nejaky byl, bylo by to supeeer =) *1* *1* *1*
  • Bella

To nemůžeš Bella je angličanka *3*
  • nikolinkakorandova

facebook

ja si pišu z bellou
  • Re: h2o 4 or movie

Ne 3 serie je posledni rika to sama phoebe toto je jeji facebook pro fanousky, rika to i jonathan m shiff, a film taky nebude
    tady ten jeji facebook: http://www.facebook.com/profile.php ?id=100001205899948 *3* *3* *14* *3*
  • h2o 4 or movie

Na jedné anglické stránce jsem četla. že má být h2o 4 a že se tam vrátí Emma. Tady, ale čtu , že to není jistý . Je to pravda nebo ne? Byl by super ten film *4* . h2o supéééér seriál *14* ale nejlepší byla 1 a 2 série 3 je taky hezká, ale už to není ono prostě není to jako dřív! *3*
  • Re: Re: Konec seriálu

Není to pravda! To jen zase nějakej drb. Sleduju na internetu novinky o H2O a zatím 4.sérii oficiálně ani nepotvrdili. Režisér H2O dokonce kdysi v jednom rozhovoru řekl že další série už nebude což by byla škoda *9* Ale začíná se dikutovat o tom, že by MOŽNÁ mohl film H2O který by celý seriál uzavřel. To by bylo prima ale zatím se nic s h2o nenatáčí takže uvidíme.
  • verollbaton

NEJLEPŠÍ BLOG O H2O!!!!

KOUKNĚTE SE SEM -> http://h2ojustaddwater123.blog.cz/ !!! NEJLEPŠÍ BLOG O H2O!!!! KAŽDEJ DEN NOVINKY!!! PROSTĚ BEST!!! *1* *1* *14* *14* *3* *15* *8* *5* *4* *3*
  • Re: Konec seriálu

mno ae v casopisu rikali ze V bude nova rada a bude tam hrat Lindsay Lohan!! *7* *7* Je to pravda nebo ne?
  • mileycyruska

Re: Konec seriálu

Ano..:( máš prawdu je opravdu konec..:( a nevíte liičky nekdo náhodou jestli se nenatáčí nová řada?? *7* díky kdyžtak za info! :D *14* I love H2O!! :-*
  • valinka45

Konec seriálu

Takže lidičky, jestli jste se teď koukali na Disney Channel, dávali H2o hned 2 díly za sebou.Také poslední díl. Vážně to bylo moc nádherné.. Škoda že už končí. Já jsem takový citlivý typ člověka takže když ty mrchy Zane,Sofia a Ryan "dlabali" do té zdi v jeskyni tak jsem se hrozně naštvala a dokonce jsem u toho nadávala :D A kdo nestihl se kouknout, tak možná ho budou dávat dnes večer.. myslím. Bylo to mooc nadherné! *1*
  • Re: h2o

Ano,tím dílem H2O skončilo je to napsané i o pár příspěvků níž. O opakování 1.série nic nevím, ale můžeš si ji stáhnout nebo zkouknout na netu.
  • vrtulka

Re: Re: Re: konec?

3. série má 26. dílů, stejně tak jako první a druhá. na Disney Channel byly odvysílány všechny díly *3*
  • vrtulka

Re: FAKT NWM

jmenuje se Isabela. v posledním díle s názvem "Maturita" jim předávali diplomy a když jí volali jménem, řekli Isabela Hartley *3*
  • kristina08

h2o

Prosím vás lidičky h2o užý skončilo tím posledním dílem tou kometou??díky za odpoved a nevíte nahodou jestli budou opakovat zase od začatku 1.serii??díky
  • Re: Re: huráá

já chci být taky mořská panna
  • Re: zane

ale Zane se ji pak omluvil
  • ko

zane

nechci urazit lidi co maji radi Zane,ale ted se zacina projevovat jako peknej idiot napr.jak rekl Rikki ze kdyz ho opusti taze rekne vsem o jejich tajemstvi.Nechapu to! *9* Jinak Cleo je moje nej pstava a moc se mi libi jeji mobil
  • natkafl

Re: Re: konec?

a na jaké stránce si to viděla ten díl??, *3* *3*
  • natkafl

h2o

existuje opravdu ostrov Mako já jsem se dočetla na jedné stránce že to natočili podle jakéhosi obrázku...s tou ploutví se musí plavat dobře *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší