Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 130killer

...

http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521
  • RIKKI

ahojky víte že Rikky je těhotná.otec toho dítěte je Zejn. *14* *3* *1* *1* *5* *4* *4* *3* *5* *14* *15*
    • alusqa99

Re: RIKKI

KDES NA TO PŘIŠLA? TO NENÍ PRAVDA!
    • alusqa99

Re: RIKKI

KDES NA TO PŘIŠLA? TO NENÍ PRAVDA
  • H2O Videos

Zkouším vytvářet různé videa s H2O. Jestli chcete, můžete se kouknout na moje výtvory na adrese www.h2o-videos.blog.cz
  • h2o

ahojky ludkovia navstivte muj blog o h2o bluewaterhigh5.blog.cz davam tam videjka nove fotecky a info diky za navstevu *3*
  • někdo řík že 4 serie a někdo zase že nebude.já užani nevím co je pravda *16*
  • nejfanynka

jakto?

jakto že Emma v h2o nebude, jak to víte? nevíte náhodou kdy se bude v ČR vysílat h2o 4. série?
    • Re: jakto?

4. serie se u nas bude vysilat az za dva roky§!!! Jo as tou Emmou..... ta tam fakt hrat nebude!!!! *9*
      • Re: Re: jakto?

4.serie není!!! bude třetí co se tedkom natáčí a konec!
        • nejfanynka

Re: Re: Re: jakto?

ježíš, tak sry já se překlepla!
  • asdgas

Výte že je Emma tehotná *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a ma prej velke brich *3* *3* *3* *3*
    • Re: asdgas

bože nenííí!!!!!
    • kikulka.bohatova

Re: asdgas

a kde jsi to cetla?
  • blog

kuknite muj blogisek bluewaterhigh5.blog.cz a muj nick na youtube bluewaterhigh5 *1*
  • magdalenka1998

h20

Proč dávaj na (Disney Channel)PROGRAM)
    starý h20 stačí přidat vodu a pak zace to nový a pak to starý,tam hraje Rikki,Emma a Cleo to je starý h20 a to nový hrají Cleo,Bella a Rikki to je to nový,a jednou jsem si dívala napočítači a prý budou dávát upé nejnovější díly,bude jiný začátek jinak to bude udělané a to nevím kdy,ale psaly to tam a taky ukázka byla,to je fakt upé dokonalalý.To je vše :-)
  • hdftgbvydg

Ty lžeš asdgas nemela Emma Těhotná Claire Holtová!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit