Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • januska100

je na jetixsu h2o

jsou ten jetixsu pokud můžete koukejte se *14*
  • h2o

Mohli by jste mi někdo odepsat na email-jajik25@seznam.cz kde se natáčelo h2o?? moc by mě to zajímalo
    • Re: h2o

Gold Coast, QLD.. podivej se na google earth, je tam videt i ten SeaWorld s tema delfinama..
    • Re: h2o

Já to vím v Australii ale jestli ještě někde jinde to já nevím
  • veja-lip

Humus

Jak nato můžete koukat je to kravina světa ještě k tomu je to vymyšlená zpatlanina hovadin. to není film ani seriál to se nikomu jen nepoved napsat scénář.
  • ......

Já mám H2o strašně ráda.Pěkně mě se*e že to dávaj až v noci!!!!Proč??Dyť na to v tu dobu nikdo nečumí :( :( :( ..Taky mě docela mrzí že kvůli dítěti už tam nehraje Claire (Emma) ... Ale s Bellou je to docela pěkný ale s Emmou to přece jen bylo..lepší.Chtěla bych 4 sérii ale asi se nedočká nikdo kdo ji chce. :( :( To je asi všechno co jsem chtěla říct :)
  • hilaryduff.katka

h2o

h2o je nej *3*
    • mn.migr

Re: h2o

to bude jistě fíčovina
  • alusqa99

h2o miluju

Ahojík vím že sem píšu často, ale prostě mám h2o strašně ráda a teď jak sem viděla ukázku na 1 díl tak mě s toho bylo divně krásněj seriál pro malí 2-7 a velký s změnil v seriál pro dospělí ho mám stráááááááááááááááááááášně mooooooc ráda je nejjjjjjj na světě mno prostě po shlédnutí ukázky nevím no určitě se na to budu dívat, ale určitě pro ty mladší to nebude pusobí to na mě jako ukázka dejme tomu třeba k horroru jak tam má Rikki zalepenou pusu no to ju určitě někam zavře Charlotte s tou její kámoškou.Jo a když se něco novýho dozvíte o h2o tak mi napiště budď na blog http://h2ostacipridatvodu99.blog.cz/ a nebo na e-mail Emma-h2ojustaddwater@seznam.cz a meno sem na můj účet jo a zrovna se mi kouknětě na ten blog díky moc Emma-h2ojustaddwater@seznam.cz. h2o je nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • terpanda

Re: h2o miluju

kdes viděla ukázku
      • alusqa99

Re: Re: h2o miluju

na youtube.com
  • h2o stačí přidat vodu

H2O JE NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJ MUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCQQQQQQQQQQ QQQ *1* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit