Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bella

Ahoj všichni. Jak pročítám příspěvky, zjišťuji, že hodně z vás má averzi vůči Belle. Já bych se na to díval tak, že Claire Holt přijala jinou nabídku a tak nebyla jiná šance, než vzít do seriálu někoho jiného. Naopak si myslím, že by Bella nemusela být vůbec špatná a těším se na ni...Vždyť zatím nemůžeme hodnotit, nemáme potřebné srovnání. Já osobně jsem Indianu Evans hrát neviděl, ale určitě svou roli zvládne. Uvažujte, do tak uspěšného seriálu nemohou vzít nulu.
    • alusqa99

Re: Bella

Dobže chápu, že jí ještě neznáme a ,že nemusí být tak špatná, ale mě prostě nikdy nikdy nikdy....... Emmu (Claire Holt) nenahradí chápete. A h2o nepotřebuje žádnou zmněnu mě se líbí takový jaký je a to že tam bude Bella a ještě Will ten potápěč místo Lewise a mnoho dalšího těch zmněn udělali až moc a to sem zvědavá jaký to bude. A když teda tak doufám že se s Belly Cleo a Rikki nestanou nej kámošky for ever to byla jenom Emma,Cleo a Rikki To by mě fakt naštvali a mnoho dalších určitě taky a ještě taky sem zvědavá jestli bude mít medailonek, ale to asi ne na fotkách ho nemá. Jinak Claire Holt,Phoebe Tonkin a Cariba Heine sou nejlepší herečky na světě *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* Á h2o je nejjj seriál na světě a vždycky bude akorát mi vadí že v čr není moc věcí s h2o co jsem zatím viděla bylo tričko a box na sešity do školy tak doufám ž se to brzy spravý a bude tady tolik věcí jako se super zpěvaačkou Hannah Montanou *14* *14* *14* *3* *3* *3*
    • Re: Bella

ahojik možná máš pravdu *1*
  • nej.seriál

h2o je nejj seriál aji než hannah h2o je prostě nejj.jsou tam stráášně super herci a ash je krásnejj no to je jedno ale šarlota je úplně blbá taková vlezlá *3* *3* a one je hnusná mořská panna *15* *15*
  • škoda že claire odchází

emmu nikdo nenahradí a nějaká bellla no to jo no a navíc nebude vycházet s rikki takže no děs a jestli odejde luis tak taky hrůza doufám že ta bella bude trochu jako emma a jestli ne tak hlavně at né jako chartlotte protože charlotte je hrozná a nowý díly budou možná super a co ash chudák s kým bude chodit to by mě zajímalo ještě že tam bude cleo a rikki *1* *1* *1* *1* ufff ale seriál h2o je suuper ale emmu fakt nikdo nikdo nenahradí protože emma byla strašně spolehlivá doufám že ta bella bude trošku jako emma protože ju fakticky nikdo nenahradí(možná že ta bella bude dobrá) ale fakt možná *9* *9* ale jsem dost sklamaná *9* *9*
    • alusqa99

Re: škoda že claire odchází

souhlasím stebou akrát s tou bellou ne nemám ju ráda a nikdy ju mít ráda nebudu a podle mně co h2o bude držet tak bude Cleo a Rikki a to že tam nebude Lewis to už je fakt hustý neměli natáčet třetí sérku. když jim to Claire Holt odmítla a něměli tam už vůbec dávat náhražku za ní a když už třetí sérii tak jenom s cleo a Rikki je to jako, kdyby v Harrym potterovy nahradila Hermionu nějáká úplně cizí holka v austrálii a Americe Indianu Evans znají, ale u nás ne a mi ju nechcem. Jinak h2p je nejjjjjjjjjjjj a Cariba Phoebe a Claire sou nejjjjjj herečky na celám světě *14* *14*
      • alusqa99

Re: Re: škoda že claire odchází

sory tam mělo být h2o
  • 3.série

3.série seriálu H2o, nejlepšího seriálu, co znám, bude spuštěna v říjnu 2009 na kanále TEN Network...:-)...už se těším:-)...jen škoda, že v tu dobu bude škola:-(
    • anule34

Re: 3.série

hm to máš pravdu *3* *3*
  • lucy1lucy

JETIX

Díky moc za odpověď
  • 3.série

Vidím, že se tu spekuluje, jak to bude v třetí sérii...
    Všechno najdete tady:
    http://serial-h2o.sblog.cz/3 _serie
  • lucy1lucy

JETIX

Ahoj....Chci se zeptat, jak dávají tu reklamu na JETIXU o tom Disney Channel, který má být 19. září, tak by mě zajímalo jestli ty seriály atd. zkrátka ten Disney mají být na Jetixu? Moc by mě to zajímalo.
    • morbid

Re: JETIX

Jetix se přemění na Disney chanel, takže Jetix už nebude.
      • alusqa99

Re: Re: JETIX

ale h2o tam bude pořád aji na Disney Chanelu vím to a budou už v září nový díly třetí série tak si to užívejte dokuď je tam eště Emma no, ale tam bude eště v prvním díle. Claire Holt seš nejjjj a mám tě moc ráda *14* *14*
      • nikola

máš pravdu tet to bude dyzny chanel.hlasuješ semnou na jetyx nebo na dyzny chanel.ahoj *1* *15* *4* *3* *7*
  • h2o stačí přidat vodu

LOVUJU SERIÁL H2O jako hanah montana *14* *14*
    • alusqa99

Re: h2o stačí přidat vodu

jj přesně to sou nejj seriály z Jetixu *1* *4* *14* *3*
  • miley214

nelepší je cleo

nejlepší je cleo má úžasný modní oblečení a je milaá a má nejlepší mooooooc
    • nikola

nejlepší je ema a šarlot. *1* *15* *4* *3*
      • alusqa99

Re: nikola

co?????????????????????????? CHARLOTTE?????????????????????!!!! s Emmou souhlasím! *14* Ale charlotte?! *16* *16* *16* *9* *7* *7* *10* *10*
  • katasek008

LOVE H2O

LOVE *14* H2O *14* LOVE *14* H2O *14* LOVE *14* H2O *14*
    JA LOVUJU H2O *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14* *14*
    • nikola

love *14* h2o *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit