-
love h2o
h2o je nej serial co sem kdy videla
*14* *14* *14* *14* *4* *1* *1* *3* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14* *14* -
skoda claier
mas pravdu clair nikdo nenahradi *13* -
h2o je nejjjjjj
h2o je ten nejlepší seriál na světě.Už se těším na nový díly, který budou u nás vysílat už na nové stanici Disney channel v září. No, ale je blbý že tam nebude Emma prostě mi ju ta Bella nenahradí!A podle mě je Claire těhotná píše se to všude a určitě by si to nevymysleli, kdyby to nebyla pravda tak by se o tom tolik nepsalo a určitě by Claire řekla že to není pravda.Jinak natáčí horror The messengers 2 : The Scarecrow *3* -
-
Re: h2o je nejjjjjj
jo h2o je nejjj seriál na jetixu ale carlotte je kráva ale emma a cleo s rikki jsou superr ale cleo je nejj *14* *14*
-
-
díl h2o
nejlepší díl je ten první takže proměna a úplně ten poslední kdy se stane sharllote normal. holkou *1* *1* -
emma
nejlepší je emma *3* *3* -
RE
H2o miluju koukam se na to kazdy den a nejlepsi cleo. *14* *14* *14* *3* *3* -
H2OOOOO
Já miluju mockoo H2O každej den se na to dívám,ale mohli by udělat další díly , ty staré už mám okoukané , ale to neudělají,protože vlastně Emma jde pryč ,protože čeká to mimčo:( to mě štve:( *9* *9* *9* -
-
Re: H2OOOOO
si normalni vzdyt odejde i luis a nahradi ho will a emmu nahradi bella vis takze treti serie bude *4* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: H2OOOOO
aj Luis odchází? tak to je blbé... :(
-
-
udělají nový díly ty sou už natočený a u nás budou v září akorát tam místo Emmi bude nová mořská panna Bella *9* *16* -
bude to škoda znám ty díly
-
-
mléko
jo je to supr ato mléko je hustý a chtělá bzch být mořká panna. -
AAAAACHJOOOO
ÁÁÁÁÁÁ nějaká blbka Indiana!!!!!!ať de hrát do nějakýho filmu ve kterym sou INDIANI
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!A navíc je ošklivá !!!!!!Emě se teda jako nevyrovná!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* -
-
Re: AAAAACHJOOOO
Claire odešla dobrovolně!!! Indiana jenom dostala nabídku, kterou přijala. Podle mě je to pěkná holka, každý si oblíbí někoho jiného.. tak ale zatím ji vůbec neznáš, tak ji neurážej. -
Re: AAAAACHJOOOO
to máš pravdu
-
-
Noooooooo
hmm já myslim že by mohli udělat h2o jako že už jsou dospělí a Ema by měla to mimííííí!!!!!!!!ááááách jo já bysem chtěla vidět Emino MIMINKOOOOOOO to bude určitě po ní!!!!!!!! LOZTOMILÍ MiMí!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *14* *14* *14* A jinak!!!!!Milujju H2o!!!!!!
"I LOWE H2O!!!" *14* *14*