Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • H20

To je škoda že tam nebude Emma ale hlavně že tam bude aspoň Cleo *9*.
    • erikaa

Re: H20

jo to je děs *9* *9*
  • avril-nely

časopis h2o

hele jestli jste se včera dívali na jetix tak tam ukazovali reklamu na časopis H2o !!! měli tam krásný plakáty !! ten časopis vipadal upa božsky - no jo ale by to tam včechno napsáno madarsky takže nevim jestli ne prodává už i v česky :-(
    *7* ale moc bych ho chtěla :-))) *5*
    • Re: časopis h2o

jo já bych ho taky chtěla fakt vypadal upe senzačně *9* *4* *4* *4*

Já ho taky viděla a prohledavala jsem web ale nic jsme nenašla.Ten časak je bomba a určitě se tu taky objevi...na plakatu byla cle,emma,rikki,charlotte a lewis...snad je to i v čr *16*

kdo set i víc líbý mě ta rikky je super já sem Žaneta ajak se menuješ ty
  • ..

jee Emma je nej. To je hrůůza že už tam hrát nebude ááá ňáká Evans je mi ukredená! *9* *9* *8*
    • aquamarine

Re: ..

....menuje se Bella(Indiana Evans)kdybi,,,a je hezká.,.,.,.,.taky je mi líto že Emma končí,ale nedá se stim nic dělat.
  • už se nemůžu dočkat

Už se nemůžu dočkat na 3SERII škoda že v ní emma nebude hrát.Ale už se na 3SERII prostě nemůžu dočkat *14* *14* *14* *14* *1* . *14* *14* *14* *14*
  • 04bara

H2o

Ahojky lidičky nevíte někdo kde se dá koupit DVD H2o stačí přidat vodu??? Potřebovala bych to česky. PLS odepište na Barusssssssska@seznam.cz!!!! *7* *7* *4* *4*
  • hanicka10

hanka

ach jo.Emma tam uz nebude hrat.Prej ze chce hrat film hororu ze nechce aby vsichni vedeli ze ona jenom protaci film h20. *9* *9* *9* ale moc se tesim na h20 novy serial
    • ,,,

hej ale lidi to bude h2o o ničem když tam bude ta bella jo a bella se stala mořskou panou když ji bylo 8
      takže to bude o ničem mno...jako ze začátku to bylo upe super seriál ale tad jako fakt nwm od toho jak se stala charlot mořskou panou tak je to nuda...
  • kamca12

H2O

Mě se H2O mocinky líbí. *1* *3* Všechny tři jsou úžasný, ale Cleo-Phoebe Tonkin mám nejraději. *5*
    • Re: H2O

to sem stebou cleo je nejlepsi taky ji mam nejradsi
  • No fuj

Nechci vás urazit, ale dle mého názoru je tenhle seriál poděs. Absolutně bez pointy a o ničem.
    • Re: No fuj

h2O je superr tak sem nechot když se ti nelíbí *1* *1* *8* *8* *8* *16* *16* *16*

polib si prdel devko ten serial je super a nikdo ho nebude urazet zbohem *16* *5*
    • miley214

Re: No fuj

tto není pravda h2o je neeejjjj a ty zlej

no sorry ale je to dobrý serial . Víš jakou ten seriál dal práci ? a víš co se ty herci museli naučit ?? třeba Cleo/Phoebe se musela kvůli tomuhle filmu naučit plavat pod vodou a stou ploutvý .... protože ona to neuměla . filmu se nevzdala a naučila se to !
      • Re: Re: No fuj

Jasně, ale..
        zaprvé, já nemluvila o hercích..
        zadruhé, myslím, že to je nic oproti jiným věcem, které se herci kvůli rolím museli naučit..
        • kamca12

Re: Re: Re: No fuj

No tvůj názor, já si tedy myslím že to má hlavu a patu. Seriály v poslední době bývají pomale telenovely v tomto seriálu se aspoň odehrává něco jinýho...mořský panny. *3* Ale je to tvůj názor...
  • ajusinkal

H2o bude..

Emma nečeká miminko,jenom bude natáčet nějaký film a nebude mít čas na h2o.A 3.série budou vysílat na jetixu v září tohohle roku,ptala jsme se jich, už to nemůžu vydržet *1*
    • H2o jnejlepší

H2O IS THE BEST!!!H2O IS THE BEST!!!H2O IS THE BEST!!!H2O IS THE BEST!!!H2O IS THE BEST!!!
      *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *4* *14* *3* *4* *14* *4* *14* *3* *1* *1*
  • ema gilbert

moc se mi to líbí a ema je to nejlepší co může byt *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit