-
=O)
Ahojda lidi pls jukněte se na můj blogísek...www.h2o-staci-pridat-vo du1.blog.cz.....mám tam toho docela dost a pár novinek ta předem díkes *4* *5* -
3.série
Jak to všechno víte s tou 3.sérii????Je mi dost líto že tam emma hrát nebude...je to jak VkVéčka samí drama!!! *16* *8* -
-
Re: 3.série
z australských stránek kde píše režisér, z různych rozhovorů z herci atd. =))
-
-
tééším see
jééé já se táák moc těším nA 3.SÉRII
nevíte kdy jí budou dávat ?? já slyšela že až na 2 roky ale moc tumu nevěřím mon... *7* -
-
Re: tééším see
no ted sem cetla ze uz v tomto roce v zari pokut ty holky co to tady pisou nekecaj cus -
jj já ji žeru! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: tééším see
teda ty filmy :-D *1*
-
-
v květnu, ae to na australsých televizi TEN, kdy se to dostane k nám a nadabuje..to fakt nwm -
Já jsem už 3.sérii vyděla celou a stojí to za to... *3* *15* *15* *1* -
-
fakt a jaky tam sou dily -
omlouvám se jeste jsem ji nevidela já jsem si to spletla s něčím jiným...ale určo se na ní těšim!!!! *9*
-
-
-
h20
chtela bych se zeptat jestli Indiana co nahradila Claire hraje jakoby novou morskou panu a nebo hraje emmu gilbert moc prosim o odpoved.kuju *4* -
H2o is Love
Ahojky všichni!! *14* H2o je upe super seriál myslím, že se všem líbí!! Mě se asi nejvíc líbí Emma *3* Nwm proč ale je to tak *1* Mno kdo se chce juknout na můj blog o H2o tak ať se jukne sem: www.h2o--EmmaCleoaRikki.blog.cz mám celkem malou návštěvnost tak byla bych ráda kdyby to někdo navšťívil!! Papapa -
poradte
ahj chtěla bych se zeptat jak jste tam přidali ty odkazy-mi to furt ukazje že to někdo upravuje!! *8* *7* jo a muj blog je h2o-stacipridatvodu-info.blog.cz podivejte se tam prosííím *3* *15* -
písnička
prosím vás, jak hrají ten ploužák,kdo to zpívá. jestli můžete, tak mi napište. díky moc -
kulisy
chci se zeptat,nevite jestli nejaky ty domy jsou jen kulisy,nebo jsou to normalni baraky,a juice bar je kulisa nebo ne? -
h2o - 3. série !!
Ahojky nedávno sem na jednom blogu četla že bude h2o 3. série !! a je to pravda !! píšou to všude ... ale bude to unás na jetixu ale tak na konci roku 2009 .. budeto superrr ale škoda že tam už nebude hrát emma ! :-( místo ní tam bude náká holka která její podobná .. protože emma se v h2o přestěhuje někam jinam .. mno a šarlot bude mí novou kamarádku která bude taky mořská pana a zamiluje se do zejna a on do ní . takže s rikki už nebudu .. no prostě se na to moccc tešímmmmmm *14* *14* *14* *4* -
-
Re: h2o - 3. série !!
No je to pravda taky jsem ráda, na konci roku ne už v květnu nebo v červnu!!!!!!! *15* *15* *14* *14* -
Ale Charlota neni morská panna.A S kým bude Rikki? -
-
Re: Re: h2o - 3. série !!
mno to nevim skym bude rikki když zane bude stou novou holkou :-(((( *9* -
-
Re: Re: Re: h2o - 3. série !!
njn zane bude s tou bellou (Indiana evans) ... chjo myslim ze emmu nenahradi... *13* *9* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: h2o - 3. série !!
nene zane bude s tou chelli s tou kamoskou a charlotte bella bude kamoska rikki a cleo to ta chelli *16* ... -
Re: Re: Re: Re: h2o - 3. série !!
No ona nahradi Emmu ta Indianna no neviem ale myslim ze by tam aj nadalej lepsie sedela claire Hond nemyslite si? Lebo ta nova Indianna mi tam neako neide! Fanuskovia Indianny prepacte ale ona je trocha velmi vysoka a ma velmi dlhe usi no s Claire to aj lepsie vyzeralo no nie? *7*
-
-
-
-
Ale Charlota neni morská panna.A S kým bude Rikki?
-
-
-----------
Chtěla bych vědět jak se jmenuje ta co hraje Charlotte,
neví někdo? -
-
Re: -----------
Brittany Byrnes
-