Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rikki

jeste zee neodjizdi rikki,bych se na to asi uz nedival...a proc odjizdi ema pryc?
  • kdo?

kdo hraje misto claire holt emu?...a je viic rad nez dve?
    )
    • rikki-rikkishenqa

Re: kdo?

Emmu nebude hrát nikdo,odjede s rodiči (ehm,teď si nevzpomenu kam...),a třetí mořská panna bude Bella -Indiana Evans.
    • Re: kdo?

Emmu nikdo, ta odjíždí z Gold Coast s rodiči.. Místo ní se objeví Bella. :)
      A víc řad zatím není
      • Re: Re: kdo?

a jak viis ze se objevi bella misto nii?...kdyz neni viic rad,to se to nataci?
  • mayinqa

*9*

Podle mě je nejlepší CLEO ... tak je nej ... *3*
  • kde?

zdravim,nemuzu na goglu najit tu plaz gold coast,nemuzete mi nekdo napsat pobliz jakeho mesta to je diiky,a nejhezci je rikki!! *14* *14* *14* ,a budou jeste dalsi serie??
    • Re: kde?

Je to pobliz Brisbane, na východním pobřeží austrálie a není to pláž, ale město. Leží na jihu Queenslandu, téměř na hranici..
      • Re: Re: kde?

chci být mořskou panou
  • avril-nely

???

Ahojky plsky nevíte někdo jak se jmenuje doopravdy ŠARLOT ? charllote...ta mrcha..tady to nemůžu najít *9* *7*
    • rikki-rikkishenqa

Re: ???

Herečka se jmenuje Brittany Byrnes *3*
      • vite tohle

vite ze claire uz porodila a ma hocicku marii a ze cariba ma 3 lety kluka alexandra a ma to jimem alias s natem votres *9* *9* *9* *9* *1* *1* *1* *1* *1*
    • rikki-rikkishenqa

Herečka se jmenuje Britanny Byrnes *3*
      • Re: Re: ???

chci být mořskou panou
        • Re: Re: Re: ???

jjjo chci byt morskou pannou taky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14*
    • tony9

Ahoj, její jméno je Brittany Byrnes
    • Re: ???

Britany Birnes *14*
      ale je blbka
  • h2o

Mocinky mě mrzí,že už v h2o nebude dál hrát
    Emma.! *9* *9*
    • kkirstenn

RE: h2o

Ahoj...hele kdo se vám nejvíce líbí s H2O stačí přidat vodu??? Mě Cleo(Phoebe Tonkin) a možná i trochu Emma(Claire Holt)
      *4* *4* Ahoj a písněte!!!
      • tony9

Re: RE: h2o

Ahoj, mně připadne nejlepší Cleo. Jo a jakej díl z dosavadních 2. sérií je váš nejoblíbenější? *4*
      • Re: RE: h2o

mne Rikki (Cariba Heine) *3* *8* *14* *8* *4* *13* *5* *10* *1* *1* *1* *1* *14* *9* *3* *14* *14* *14* *3* *14* *14*
      • avril-nely

Re: RE: h2o

mě se líbí Cleo a Rikki :......---D *4* *14* *3*
  • h2o

Mohli by jste mi někdo odepsat na email-jajik25@seznam.cz kde se natáčelo h2o?? moc by mě to zajímalo
    • Re: h2o

Gold Coast, QLD.. podivej se na google earth, je tam videt i ten SeaWorld s tema delfinama..
    • Re: h2o

Já to vím v Australii ale jestli ještě někde jinde to já nevím
  • h2o

ahoj
    *4*
    • barkaemo

H2o

Jak se jmenuje Šarlot doopravdy. *7*
      • 04bara

Re: H2o

brittany Byrnes
      • Re: H2o

Charlotte watsfordová
  • h20

čau hale nevíte kdy má začít na jetixu 3. série??? pls na mejla ivca.koli@seznam.cz *3*
  • Blog

Koukněte na muj blog o H2o - stačí přidat vodu www.niiiiikysek.estranky.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit