-
rikki
jeste zee neodjizdi rikki,bych se na to asi uz nedival...a proc odjizdi ema pryc? -
kdo?
kdo hraje misto claire holt emu?...a je viic rad nez dve?
) -
-
Re: kdo?
Emmu nebude hrát nikdo,odjede s rodiči (ehm,teď si nevzpomenu kam...),a třetí mořská panna bude Bella -Indiana Evans. -
Re: kdo?
Emmu nikdo, ta odjíždí z Gold Coast s rodiči.. Místo ní se objeví Bella. :)
A víc řad zatím není -
-
Re: Re: kdo?
a jak viis ze se objevi bella misto nii?...kdyz neni viic rad,to se to nataci?
-
-
-
*9*
Podle mě je nejlepší CLEO ... tak je nej ... *3* -
kde?
zdravim,nemuzu na goglu najit tu plaz gold coast,nemuzete mi nekdo napsat pobliz jakeho mesta to je diiky,a nejhezci je rikki!! *14* *14* *14* ,a budou jeste dalsi serie?? -
-
Re: kde?
Je to pobliz Brisbane, na východním pobřeží austrálie a není to pláž, ale město. Leží na jihu Queenslandu, téměř na hranici.. -
-
Re: Re: kde?
chci být mořskou panou
-
-
-
???
Ahojky plsky nevíte někdo jak se jmenuje doopravdy ŠARLOT ? charllote...ta mrcha..tady to nemůžu najít *9* *7* -
-
Re: ???
Herečka se jmenuje Brittany Byrnes *3* -
-
vite tohle
vite ze claire uz porodila a ma hocicku marii a ze cariba ma 3 lety kluka alexandra a ma to jimem alias s natem votres *9* *9* *9* *9* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Herečka se jmenuje Britanny Byrnes *3* -
-
Re: Re: ???
chci být mořskou panou -
-
Re: Re: Re: ???
jjjo chci byt morskou pannou taky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Ahoj, její jméno je Brittany Byrnes -
Britany Birnes *14*
ale je blbka
-
-
h2o
Mocinky mě mrzí,že už v h2o nebude dál hrát
Emma.! *9* *9* -
-
RE: h2o
Ahoj...hele kdo se vám nejvíce líbí s H2O stačí přidat vodu??? Mě Cleo(Phoebe Tonkin) a možná i trochu Emma(Claire Holt)
*4* *4* Ahoj a písněte!!! -
-
Re: RE: h2o
Ahoj, mně připadne nejlepší Cleo. Jo a jakej díl z dosavadních 2. sérií je váš nejoblíbenější? *4* -
mne Rikki (Cariba Heine) *3* *8* *14* *8* *4* *13* *5* *10* *1* *1* *1* *1* *14* *9* *3* *14* *14* *14* *3* *14* *14* -
mě se líbí Cleo a Rikki :......---D *4* *14* *3*
-
-
-
h2o
Mohli by jste mi někdo odepsat na email-jajik25@seznam.cz kde se natáčelo h2o?? moc by mě to zajímalo -
-
Re: h2o
Gold Coast, QLD.. podivej se na google earth, je tam videt i ten SeaWorld s tema delfinama.. -
Re: h2o
Já to vím v Australii ale jestli ještě někde jinde to já nevím
-
-
h2o
ahoj
*4* -
-
H2o
Jak se jmenuje Šarlot doopravdy. *7* -
-
Re: H2o
brittany Byrnes -
Re: H2o
Charlotte watsfordová
-
-
-
h20
čau hale nevíte kdy má začít na jetixu 3. série??? pls na mejla ivca.koli@seznam.cz *3* -
Blog
Koukněte na muj blog o H2o - stačí přidat vodu www.niiiiikysek.estranky.cz