-
:-)
lidi, mám vás všechny moc ráda, jukněte proto pls na moje stránky- www.cleo-emma-rikki.estranky.cz , je to jen pár dní starý, ale budu vám všem vděšná když se tam kouknete a něco třeba i napíšete, chtěla bych aby to nevypadalo nudně, když tam nikdo nic zatim nenapsal, ani nehlasoval v anketě p.s. jsou tam i puzzle.díky moc všem co se tam kouknou *3* -
-
Re: :-)
Nevim cim to je, ale u puzzle Cleo, Emma a Rikki mi chybely puzzle.. nechapu proc... ale celkem hodne jich chybelo.. odpovez pls :)
-
-
dotaz
čau lidi, hele mam dotaz: když sem dáte nějakou fotku, nebo tapetu, za jak dlouho se vám to tady zobrazuje? -
-
Re: dotaz
den,dva...někdy i díl... některé ti prostě neaktualizují
-
-
Trapárna
To je trapárna všech trapáren. Jo, a jméno Emma nemám podle tý trapky co tam hraje! *8* *10* -
hdftgbvydg
Ty lžeš asdgas nemela Emma Těhotná Claire Holtová!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *14* -
asdgas
Výte že je Emma tehotná *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a ma prej velke brich *3* *3* *3* *3* -
-
Re: asdgas
bože nenííí!!!!! -
Re: asdgas
a kde jsi to cetla?
-
-
jakto?
jakto že Emma v h2o nebude, jak to víte? nevíte náhodou kdy se bude v ČR vysílat h2o 4. série? -
-
Re: jakto?
4. serie se u nas bude vysilat az za dva roky§!!! Jo as tou Emmou..... ta tam fakt hrat nebude!!!! *9* -
-
Re: Re: jakto?
4.serie není!!! bude třetí co se tedkom natáčí a konec! -
-
Re: Re: Re: jakto?
ježíš, tak sry já se překlepla!
-
-
-
-
Zajímavost
Ema vůbec v H2o hrát nebude cožmě mrzí a s kým teda bude chodit Riki když Zain bude chodit s Chille? -
huli
jedna je drogovo zavisla na mariske *5* -
-
Re: huli
jojo phoebe -
nikolka karlovska
ahoj puzu ti dat imejl??, a bi smesi pohli psat teda jestli mas imejl? ne bo libko???? ahoj a pozdravuj holki *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Jo muzes kolik ti je let?
-
Re: nikolka karlovska
hele kdyz neumis psat tak bud radsi sticha!!!! *8* *8* *8* *8*
-
-
-
...
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521 -
hrozný vlasy
ta cley ségra je děsná, a má naprosto strašný účesy *9*