-
h20
it is super serial strory and no česky psat taky umim sem rada ze mi dali parents ju nevim jak se to rekne česky no jmeno rikki ja sem s australie přesně ze sidni a h20 just add water kazdý day sorry ze pisu jak debil ale ucim se cesky davají kazdý den uz vim a je togood serial pa pa rikki ps zdravim z astralie may color waite ju *8* *9* *1* -
-
Re: h20
kažký ví že nejsi z austálie
*16* *1* *15* *1* -
-
Re: Re: h20
Tak za prvé,na to že je rodilá Australanka,tak umí pěkně navazovat české věty na Anglické (na to že se teprve učí),začátečník okamžitě pochytá slova jako vůl a debil,mám takový pocit,že by možná ani neměla vědět,že něco takového existuje. Jo a mimochodem,jen nějaká ubohá holka co se vydává za Rikki by mohla napsat Sydney s měkkým a ještě s malým,nemluvně o tom že se to píše úplně jinak. Celkem překlep na to,že je to vaše hlavní měst. Můj ortel? Podvodník průhlednej jak sklo!!!! -
-
Re: Re: Re: h20
no konečně někdo kdo má mozek -
Re: Re: Re: h20
H2o je taak *14* *4* *14* *8* *15* *3*
-
-
-
Parents jsou česky rodiče -
anglina - preklep, hej tolik chyb sem nevidela ani nepamatuju.....jako trapnééééééééééééééé éé -
ty voe =D tovje angina děsná co z ní máš 4???? *15* -
Really!!! Ricki, you must write! Please -
Make o.s. heard Ricki please! Why you don't write? -
Rikki was born in South Africa -
Dobrej vtip :) nevím proč se vydáváte za holky ze seriálu... fakt trapas. *5* -
co maš s tim emailem, tam ti nejde nic poslat. have you got other email?? -
rikki you are really rikki?? Can you give me your icq? super *4*
-
-
NE!
NE! Rozhodně to není o ničem! Mě se to moc líbí! To vy nemáte vkus! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
STE SUPER
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
STE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: STE SUPER
S tebou souhlasím:) *3* Mám ráda H2O *14*
-
-
trapný
H2O jsou akorát o ničem! *16*
jsou nuda!chápe někdo o čem jsou?
*16*!!!!!!!!!!!
jinak je asi nejhezčí Klio.(ale stejně se mi nelíbí na tolik abysem na tou nudou trávila minutu mého života)
nesnáším je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *9* *9* *13* *8* *5* *5* -
-
Re: trapný
no hlavne ze ty to chapes fiflenko *13*
-
-
trapný
H2O jsou akorát o ničem! *16*
jsou nuda!chápe někdo o čem jsou?
*16*!!!!!!!!!!!
jinak je asi nejhezčí Klio.(ale stejně se mi nelíbí na tolik abysem na tou nudou trávila minutu mého života)
nesnáším je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *9* *9* *13* *8* *5* *5* -
Dabing
nevíte prosím kdo dabuje postavy v tomto seriále??? -
cawte
cawte ako sa mate ???xDxDxD *1* *1* *1* *1* -
dily
na www.fotovz.ic.cz jsou dily h2o zatim jen 1 rada ale daji tam i tu druhou -
-
Re: dily
není už tam nic-ustrašenci se začli bát autorských práv *10* -
Re: dily
jj to vím :) ae tak lepsi je druha na tu se teším..sice uz sem ti dily videla snad tisikrat ...no nejvic se nemuzu dockat na tu treti xD
-
-
LEDOVÉ OSTŘÍ 3
Lepší je Ledové ostří 3(The Cutting Edge - Chasing the dreams). Podívejte se na to na: http://www.youtube.com/watch?v=EReh J4GAPRs&feature=related
!!!JE TO JEDEN Z NEJ FILMŮ!!! *14* -
sisi
AJ JA MAM RADA h2o *3*