Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rikki a Zane

Ahojky, taky sleduji serál H2O. Strašně se mi líbí Rikki a Zane. Myslím,že jim to spolu sluší.Bylo to dramatický jak se rozešli a zase se spolu dali dohromady. *14* Ještě jsem ale neviděla druhou sérii celou. Nevíte někdo jestli spolu zůstanou? Jsem strašně zvědavá. *4*
    • lonita

Re: Rikki a Zane

ano zustanou ale ve treti serii se rozejdou a zane bude chodit s nekym jinym kamaradka charloty. *10* *10*
      • Re: Re: Rikki a Zane

*15* haha *15*
    • _sabruska_

Re: Rikki a Zane

Taky se mi moc líbí rikki a zane.., když se podíváš na na youtube a dáš tam h2o tak tam je i druhá serie tady furt opakují první řadu ,víš že charlotte bude taky mořská panna !! ale pak už bude zase normal..
      • lowe-linka

Re: Re: Rikki a Zane

Jo to vim už jak dlouho asi půl roku to neni žádná novinka. *1*
      • Re: Re: Rikki a Zane

proč to všechno vykecáte některý lidi to třeba chtěj vědět z televize nebo od něčeho jinýho a ne abyste to vykecali tak čau
  • BG♥

Když se podíváte na mermaids.blog.cz tak ty fotky tam máte taky...tady ta fotogalerie je na nic... seženeš to na každým blogu
    • Re: BG♥

Mno tak ted si rekla ze vas blog ma fotky na nic, protoze tyto fota mam za vaseho blogu...jen tam nejsou ty, ktere mate z jinym blogu (rikki.chadwick.xx.pl atd.)
  • FOTKY ZE SOUKOROMÍ !!!!!!!!!!

CHCETE aby sem sem dala fotky ze soukromi ??

např. kdyz se Cariba(rikki) se líba s Jamiem(Neitem) kdyz Phoebe(cleo) kouří Brittany(Charlotte) brečí a tak??????????????? *7*
    • Re: FOTKY ZE SOUKOROMÍ !!!!!!!!!!

*3* to teda jo *3*

jj ... jasně dej je sem... *5* *14* *1*

juju jasné, že jo *3* *14* *14*
  • andrej5

CO SI MYSLÍM O H2O

H20 STAČÍ PŘIDAT VODU SLEDUJU PRAVIDELNĚ A JE SUPER SERIÁL HROZNĚ SE MI LÍBÍ A HLAVNĚ EMMA GILBERT *3* *1*
  • ja sem morska pana

jaaaa *3* sem morska pana kdis se dotknu tak jsem morska pana *3* *8*
    • lowe-linka

Re: ja sem morska pana

No to určitě si trapná ty mořská panna nejsi ty si jen lhářka. a lhát se nemá. *13*
    • Re: ja sem morska pana

ale pokud šlo o vtip tka tos mě pobavila :D:D *15* *15*

jáááj trochu trapné neee?!! *15* *9* *1*
    • nmnmnm

A když se dotkněš čeho tak se staneš mořskou panou ? *1*

No to teda nejsi . a máš atm chyby *15* *8*
  • bleee

je to pěkná kráva ta charlotte nejradsi bych ji dala pryc vyhodila nebo ubodala k smrti *1*
    • Re: bleee

nevim proč si myslíš že je charlotte blbá já jí sice nemám v lásce ale líbí se mi *16* *16*
  • Nenavivim Charlotte!!!

Ja tu Charlotte tak nenavidim, je to spekata husa, blba, hloupa, pitoma, tupaňa, krava a jak se snazi dostat Lewise, ten ale nastesti stale mysli na \cleo...uf, ze se \charlotte nechce chodit, ale mohl by se osmelit a opet se vratit ke Cleo, to by bylo super.
    Ta Charlotta mi ale leze silene ne nervy, ja se potrebuju nekde vypsat, prptoze toto uz fakt nema obdoby... *16* *10* *5* *5* *5*
    • andrej5

Re: Nenavivim Charlotte!!!

viděla jsi jak to skončí?Charlote se stane taky mořskou panou
      • Re: Re: Nenavivim Charlotte!!!

jj a upe na konci ji holky zbaví schopností i ploutve *4* *4*
        • lowe-linka

Re: Re: Re: Nenavivim Charlotte!!!

To jste viděli v tv nebo na pc já jsem to v tv ještě neviděla.
          • Re: Re: Re: Re: Nenavivim Charlotte!!!

V TV to dávali dávno a navíc, můžeš si to najít na PC na internetu!
  • H2o,just add water

Ahoj sice vidim H2o jen parkrat za tyden,ale musim potvrdit ze je to uzasnej serial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

ja totiz kreslim a H2o me inspiruje ikdyž mi je devet. *15* *14* *4* *14* *3*
    • andrej5

Re: H2o,just add water

v tom s tebou souhlasím h2o je super! *1*
  • H2o je nej !!!

Ahoj lidi, H2o je nejlepší na světě !!!! *5*
  • H2o-nej blog na světě!!!

Prosím podívejte se na můj blog o h2o..projděte si všechny rubriky a nezapomentě se zůčastnit soutěží a psát KOMENTÍKY!!!děkjujuuu vám mocyyy!!!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit