Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co?

to mi jak chcete říct že Lewis bude zase s tou krávou Charlottou???? *9*
    • wenisek

Re: co?

no hele asi chvilku spolu budou ale po oslave se ozejdou
    • nia

Re: co?

jj je to hrozneeee... ale podla niektorych zdrojov sa vraj Claire/Emma vrati a vsetko sa vrati spat aj ich chalani... =) dufam ze to bude tak
  • charalk

Ahoj mrkněte na můj doporučuju novinky je tam třeba že Emmu bude hrát Indiana Evans, Charlotta bude s Lewisem a Chelli zase se Zanem! Cheli je Charllotina sestra a stane s sní taky mořská! panna. *3* *3* *3* *3* *14*
    www.charalk.wbs.cz *4*
    • hanka2341995

Re: charalk

CO??????? To už jich jako bude 5
  • H2O

čau lidi chci se zeptat jestli někdo z vás ví jestli bude čtvrtá řada
    • nia

Re: H2O

vraj ne ale doufam ze jj
  • spravit forum o H2O

Mal by som taky navrh spravit forum o H2O a ja by som kupil hosting pre to forum..mal by niekdo zaujem sa podielat ?:)
  • Jetix a H2O

Ahojky lidičky, můžet mi někdo říct jak na Jetixu beží H20. Vím, že vždy od 11 dopolko a pak večer od 5. Ale nějak jsem to nepochitli, pač dopolko se nedívím a jen odpolko, teď tam běžej díly jak je Charlo mořská panna, no a o víkendu tam je zase něcojiného. Vysvětlíte mi to někdo díkes. *3*
    • Re: Jetix a H2O

opakuji dily treba 2.serie kdy je charlotta morskou pannou a pak jine z dalsi serie.v urcitou hodinu- dily pokracujou.je to pro ty co nestihaji se divat za sebou tak to opakuji *3*
    • nia

Re: Jetix a H2O

Ja ti to vysvetlim :D Normalne Po-PA jde o 11:00 pak 17:05 a pak 20:05 a pres vikend jde o 11:00 pak 16:40 a pak myslim ze taky 20:05 to uz newim =) doufam ze sem ti pomohla ak chces koukni se na jeztix.cz dej si program vyber ktorej chces den a mas tam program =) jinak srry za moji cestinu jsem slovenka =))
  • 3 serie

Chtel bych se vas zeptat jestli nekdo z vas umi anglicky a chtel by mi pomoct udelat titulky na 3 serii az vyjde(v lednu 2009) tak at se ozve na email BSopik@seznam.cz prosim, potrebuju nekoho.
  • joo bude aj 3 seria :)

Jak som si behal po nete tak som nasiel informacie o 3 serii a uvodnu znelku k 3 serii http://www.youtube.com/watch?v=MtXk L7huLqw&feature=related :)
    • Re: joo bude aj 3 seria :)

super jdu se tam podivat.. *4*
      • maryska

je tu clio

ahoj
  • Písnička ?

Nevíte jak se jmenuje pisnicka popr od koho je v díle jestli si pamatujete kdy luis pomohl Clio chystat vyrocni oslavu na ostrove mako ze jsou rok panamy a riki a ema zrovna sedeli v baru a divali se na zane s byronem jak hrajou kulecnik diki za odpoved :)
    • Re: Písnička ?

Asi vim jakou myslis neni to tota ?
      http://www.youtube.com/watch?v=M ijXBHWy_-c&feature=related ale nvm jak se menuje
      • Re: Re: Písnička ?

Jj tj ona tak kdyby nekdo vedel meno pls napiste mi ho sem diki.
        • Re: Re: Re: Písnička ?

Už sem to našla kdo by chtel je od
          Kate Alexa-Another Now
          • nia

Re: Re: Re: Re: Písnička ?

Tu pesnicku uz pocuvam dlouho je SUPR!!
  • pls bude aj dalsia seria

zdravim chcel by som sa opitat ci budu aj dalsie diely po 2 serii mislim tym ze to konci pri ze odcaruju Sarlote schopnosti a finish a to je uz fakt konec alebo to bude pokracovat?
  • rikca

Hra

Čauwec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit