-
no holky
no holky hana jse posunula níž ach jo. *9* *9* *9* *9* -
film
ahoj je to dobrej film *3* -
Re: jj
jj diky ja si to taky myslim to by asi nedelali ten serial co -
Re: Re: Re: HNUS
A JAK VIS ZE JE NAMYSLENA ONA TO TAKY NEMA LEHKY DYS JE HANAH I MILEY I KDYS NEKDY MA TRAPASY ALE TO MA KAZDEJ A DOTOHO NAM NIC NENI -
Re: Re: Re: HNUS
JAK MUZES VEDET ZE JE KRAVKA POCHYBUJU ZE JU ZNAS KRAVA SES SPIS TY A NE ONA JA SI MYSLIM ZE POSTE ZAVIDIS ZE ONA JE SLAVNA A TY NE ZE ONA JE ZPEVACKA A TY SES NIC *13* *5* -
jj
Jo ja bych rekla ze je protoze normalne ma Hannah i Miley koncerty a ja sem na jednom byla a oni rikaly at chvili vydrzime ze se Hannah musi preslect za Miley tak tam dali Jonas Brothers.Kapišto? -
Re: Otazka
její máma umřela -
Pls
hele, ja miluju hannu montanu ale to i ve skutecnosti se Miley prevlika za hannu ??? -
Re: dBING
Miley dabovala Pavlína Dytrtová *3* -
dBING
nevíte někdo kdo daboval miley cyrus?ve filmu *3* -
?????
Hello! I Love you! Tank you!!!! *14* *14* *8* -
Matt
čauky, hae nevíte jak se jmenuje ve skutečnosti ten kluk co hraje Matta Marcheta-nebo jak se to píše:D , tom díle jak udělá Miley z Lili tu super kočku:) ae on oní potom nestojí????:) děkuju moc... -
Re: ????
hey,guys i am vanessa and why with here quarrelsomenes who is best?miley cyrus ashley tisdale demi lovato selena gomez or me?or hsm1,2,3, or hannah montana all is best write me in skye vanessA.HUDGENS.OFFICIAL1 -
Re: Zpěvačka
hahahaa a proč tam máš zveřejněnej (českej) email HVĚZDO :D:D:D:D -
Hannah Montana the movie (v angličtině)
http://movies-opening.com/movies/ha nnah-montana.html -
Re: Re: ????
Tebe rodiče nejspíš koupili ve slevě. -
Re: terezzka14
me se taky libi! A nevite nejdo, kolik meri Rico(Moises Arias) z HM?? Je mu 15 a je hrozně malej! -
Re: ????
já jsem pokřtěná Emma ale mé druhé jméno je Hannah a třetí Miley po těchto zpěvačkách. -
Re: ..,,..,,.,,.,.,
Prosim napiste jestli nevite kdy bude v česku Hannah Montana 3.serie...prosim napiste..diky mooocc *1* -
3.srie
Ahojky všichni!! Chci se jen zeptat jestli někdo neví, jestli bude Hannah 3.serie v česku s českym dabingem?? Jestli o tom někdo něco víte tak mi prosííím napiště Dík moc!! Jinak Hannah-Miley je nééééééj *14*