-
Re: HM:TM 11.června!!!
hannah montana je u nas v kine 9 cervence to psaly vsude -
Re: HNUS
to ty ses debil
*16* -
Re: Otazka
její máma totiž umřela...(jako jenom ta seriálová *15* ) -
HNUS
Tenhle seriál je pro debily!!! *13*
Lepší jsou Přátelé!!! *14* -
BBBBBBBBLLLLLLLLLEEEEEEEEE!!!!!!!!
*10* *5* *16* *8* -
Otazka
Ahoooj lidicky divam se na Hannah Montana na jetix je to dobrej serial ale nedavno me doslo proc tamneni jeji mama nebo so se sni stalo nejak me to uteklo predem dik za odpoved zatim se mej te *4* -
hanah montana
těm co se miley nelíbí tak at drží hubu a nic sem nepíše *5* *8* *16* *10* -
hanah montana
jetobbbbbbbbbbbbest *3* -
Seriál
Nevie niekto kde sa daju stiahnuř časti seriálu Hannah Montan po česky aspon vo formáte AVI -
Seriál
Nevie niekto kde sa daju stiahnuř časti seriálu Hannah Montan po česky aspon vo formáte AVI -
Re: Re: Hannah Montana
jj máš pravdu vybere si miley a bude slavná jako miley já to viděla v angličtině. -
HM:TM 11.června!!!
když dáte www.falcon.cz tk hannah montana u nás bude už 11.června!!! a tky tam sou česky ukázky *14* -
Re: ja wim
Hele Hannah Montana je bestní seriálek na celičkým swětě fuckt to žeru je to boží ale jsem asik jedinej z cely nasi skoly:Dmiluju to mocinky -
ja wim
ja už to vim 9.července *1* -
ahoj
ahoj Emmo ja jsem taky Emma neviš kdy bude hannah montana ve filmu v ČR v kinech???? -
Re: Re: trapas
Možná se ti ten seriál vůbec nelíbí: názor je názor, ae když už chceš teda nějakej psát, tak ho napiš aspoň trochu spisovně a ty věci typu že je to piča, držka, apod. si strč někam. Taky mě napadá jak si na tenhle seriál vůbec narazil(a), když se ti tak strašně "nelíbí". *9* Měj se xD -
Proc??
newite proc zas davaj stary dila hanny??jako minulej tejted v sobotu a v nedeli byly novy dila jako ten jak Oliver chodil s nakou holkou a Lili ji nesnasela a pak nakej uz nwm tag proc zas davaj tyhle stary?? -
Re: Re: trapas
Cože???? Hannah Montana možná je trapná,ale ne tolik jako ta největší pi.ovina na světě HSM...!!!! A Hairspray,to je taky trapárna! Jo a ta trapka Ashley Tisdale rozhodně není lepší než Miley! -
Re: HANAH:máma
jo, hrála v 5.díle ve 2.sérii *15* -
HANAH:máma
vdyť umřela už když Miley byla malá *15*