-
hannah
ahoj, chtěla jsem se zeptat, hrála vůbec v nějakém díle Brooke Shields (jako maminku Miley Stuart)? nikde jsem ji tam neviděla. -
Tričko s Hannah
Chcete tričko s Hannah? Tak v Takku jsou ale jen do velikosti 140. Ale já jsem sehnala dámský na tržnici, je oranžový, je na něm Hanna jak zpívá a část text Best of Both Worlds... No a trička k Hannah Montana Movie se možná objeví v CA, páč k HSM 3 tam taky byly... -
hoj
ahojki.......... *1* -
Prosím prosím smutně koukám :)
chci vás všechny moooc poprosit, jestli o hlásek pro Escarlate a Miley Cyrus na http://silver-sparkle.blog.cz/0904/ sonc-9-kolo
Jestli budete někdy potřebovat, vrátím :) Stačí napsat... *3* -
ahojky
-
ahoj!
-
miley 123
je to nejtrapnější seriál!nesnáším Hannah MOntanu a tu kačenu Miley Cyrus *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
je nej
miley je neeeeej upa neeej -
Re: Miley
serial ma 3 456 543 epizod vole *9* -
Re: Hannah Montana
třetí řada na jetixu je od 11.4.2009 a ve filmu se rozhodne pro miley. viděla jsem jak si sundává na jevišti paruku -
Re: trapas
mas pravdu ten film je pro maly fakanti ktery nemaj paru coje to dobrej nebo jeste lip suprovej film jako je napriklad hairspray nebo hsm miley je odost trapna a lituju jejiho tatu ja sem cetla na intaku ze billy s ni uz nemuze vydrzet ze miley chodi kazdy den domu opila az ji sviti ti jeji velky ribi oci ja ji taaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk nenavidim pica jedna skurvena vimrdana nejradsi bych ji zaslapla jako svaba ashley tisdale je ostokrat lepsejsi nez ta velka cerna americka tenesovska kokotska drzks *16* *16* -
Miley
ahoj, nevíte někdo kolik má tento seriál sérií (nebo epizod) a jestli natáčení tohoto seriálu skončilo nebo se přitáčejí nové díly? -
super
seriál je úúúúúúúúúúúúplně super vždy se válím po zemi smíchy *1* a říká že Mileyj nebo seriál Hannah Montana je blbost tak ten je sám blbej -
SkullEvil
Seriál je suprovej...A Miley je užasná zpěvačka :) *16* -
Re: trapas
Hmm..to ty si trapná.. *1* *1* TOHLE NEBUDU RADŠI KOMENTOVAT JINAK BY ŠPATNĚ DOPADLO *9* prej amíci kdo to kdy slyšel *9* oUvEjj TrAApAAssS...YeAAAhh *5* -
trapas
Ted jsem ten seriál viděla poprvé a musím říct,že je to ten nejtrapnější seriál,jaký kdy amíci natočili!
Miley je tam trapná!Celý je to trapný a o ničem..... -
čtěte
NEMÁ 32 LET MÁ 23 KDO NEVĚŘÍ TAK ZADEJTE NA SEZNAMU JASON EARLES A DEJTE TO HLEDAT VE VŠECH JAZYCÍCH A DEJTE TO PRVNÍ -WIKIPEDII A TAM JE DATUM NAROZENÍ 1985 2008-1985=??? 23 A BUDE MU 24 *3* TAK UŽ TO POCHOPTE!!!! *4* *5* *9* *16* *15* *4* *14* *3* *9* *3* -
Re: Re: Re: Re: Hannah Montana
Hannah montana ve filmu by mela být už na dvd 11/2008 a v kinech :09. 07. 2009 -
Re: :D
poslouchejte, miley je skvělá úspěšná a hlavně milá .nikdo z vás ji nezná, tak o ni nemluvta takové hlouposti.jenom závidíte -
Re: :D
no jistě. miley je super