Přejít na výpis diskuzí

Hannah Montana

FILM 25.3.2008 
428 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • humanic

Re: Re: Hannah Montana

100% se rozhodne pro Miley ale zpívat bude dál,ale jako Miley *3*
  • Re: hannah!!!!!

jj je to kráva nenávidím ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *9*
  • kacenka1jb

Re: Hannah Montana

anebo si mysliiim ze bude miley ale bdue zpivat misto hannah montana...ae neviim myslim si to ze bdue slavna jako miley
  • kacenka1jb

Re: Hannah Montana

ej vubec neim...ale ja si myslim ze si vybere miley :D...ale nevim to je moje predtuchaa...ale moc se tesdim na ten fiilmiikk
  • z.u.z.k.a

Re: Re: ghg

*15* *15* to je otazka *15* *15* *15* *15*
  • z.u.z.k.a

Re: Re: i!m miley cyrus!

zepry z plasteliny *15* *15*
  • Re: Hanna montana

Koukni se na ksicht některejch z našich politiků a změníš názor.
  • Re: Hannah Montana movie

Blesku...
  • Re: Zpěvačka

Další z vymaštěnejch lidí co si myslí,že jsou populární hvězdy. No,možná ve snu.
  • Re: Nevite, kde sehnat DVD Hannah Montana?

V Americe.
  • Re: Hannah Montana

Seš lesba?
  • Re: fůjky

Fakt zajímavej názor. "Miley je docela dobrá...nesnášim ji. To zní fakt logicky.
  • Re: ..

Menší detail je to seriál.
  • Re: slyšela jsem...

Nechci tě zklamat,ale já pochybuju že to bude v dubnu nebo květnu,protože v tý době to bude teprve v Americe. K nám se to teda dostane o pár měsíců později.
  • Re: i!m miley cyrus!

Ty budeš asi jedna z těch naivních holčiček bez mozku. Nechci tě nijak podceňovat,ale tvoje angličtina je srovnatelná s chlupatou prdelí mojí babičky. Příště si zkus rozšířit slovník o pár slov nebo spíš vět. A mimochodem, slovo ahoj při loučení se v angličtině píše bye,ty trapko. Takže prdel si dělej z plastelíny a ne z inteligentních lidí.
    Dlouho jsem se takhle nezasmála.
  • Hannah Montana

Bude třeti řada hanny montany na jex. A nevite mezi čim se rozhodne hanna montana v to m filmu jestli chce život popove senzaze nebo žit jako miley
    *5* *5*
  • Hannah Montana

Nevite
  • Re: Hannah Montana

Di do prdele to čupko tak se čum v originale když je to lepší, a nebo si to nadabuj sama ty pičo *16* *16* *16*
  • režiser

Je režiserem hanny montany ortega????
    *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Re: i!m miley cyrus!

dobrej pokus pochybuju že maj v americe začáteční číslo 739

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit