-
Re: Re: Hannah Montana
100% se rozhodne pro Miley ale zpívat bude dál,ale jako Miley *3* -
Re: hannah!!!!!
jj je to kráva nenávidím ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *9* -
Re: Hannah Montana
anebo si mysliiim ze bude miley ale bdue zpivat misto hannah montana...ae neviim myslim si to ze bdue slavna jako miley -
ej vubec neim...ale ja si myslim ze si vybere miley :D...ale nevim to je moje predtuchaa...ale moc se tesdim na ten fiilmiikk -
Re: Re: ghg
*15* *15* to je otazka *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: i!m miley cyrus!
zepry z plasteliny *15* *15* -
Re: Hanna montana
Koukni se na ksicht některejch z našich politiků a změníš názor. -
Re: Hannah Montana movie
Blesku... -
Re: Zpěvačka
Další z vymaštěnejch lidí co si myslí,že jsou populární hvězdy. No,možná ve snu. -
Re: Nevite, kde sehnat DVD Hannah Montana?
V Americe. -
Seš lesba? -
Re: fůjky
Fakt zajímavej názor. "Miley je docela dobrá...nesnášim ji. To zní fakt logicky. -
Re: ..
Menší detail je to seriál. -
Re: slyšela jsem...
Nechci tě zklamat,ale já pochybuju že to bude v dubnu nebo květnu,protože v tý době to bude teprve v Americe. K nám se to teda dostane o pár měsíců později. -
Re: i!m miley cyrus!
Ty budeš asi jedna z těch naivních holčiček bez mozku. Nechci tě nijak podceňovat,ale tvoje angličtina je srovnatelná s chlupatou prdelí mojí babičky. Příště si zkus rozšířit slovník o pár slov nebo spíš vět. A mimochodem, slovo ahoj při loučení se v angličtině píše bye,ty trapko. Takže prdel si dělej z plastelíny a ne z inteligentních lidí.
Dlouho jsem se takhle nezasmála. -
Hannah Montana
Bude třeti řada hanny montany na jex. A nevite mezi čim se rozhodne hanna montana v to m filmu jestli chce život popove senzaze nebo žit jako miley
*5* *5* -
Hannah Montana
Nevite -
Di do prdele to čupko tak se čum v originale když je to lepší, a nebo si to nadabuj sama ty pičo *16* *16* *16* -
režiser
Je režiserem hanny montany ortega????
*3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: i!m miley cyrus!
dobrej pokus pochybuju že maj v americe začáteční číslo 739