Přejít na výpis diskuzí

Hannah Montana

FILM 25.3.2008 
428 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley-ray-cyrus

i!m miley cyrus!

hello i!M my icq 473759214 tel... 739147319 bay bay *14*
  • ajulina

hannah!!!!!

no kdyz kazdy mluvil o hannah mottane(miley) tak sem si rikala ze to je pekne krav* a ze ten serial je trapny....ae kdyz sem se na nej jednou koukla upa se mi to libilo!!!!proste nejlepsi serial!!jo a miley no ma hezky pisnicky.....a uz se tesim na hannah montana the movie......ae pry u nas v kine bude az v zime nebo pristi rok.... *13* *13* *13*
  • ajulina

the movie

ahoj lidi kdo zvas se tesi na hannhu motnatu the movie??no ja urcite....tady sou ukazky....http://youtube.com/watch? v=3_9GfiBoNyc&feature=channel_page
    bozi..... *14* *14*
  • veryus

Hanna montana

myslim že na ty jeji xichty proste nikdo nema je to muj nejoblíbenější serial a ma přenadhernej hlas
  • Re: slyšela jsem...

Hannah Montana: The Movie

Žánr: komedie / rodinný / hudební
    Země: Spojené státy americké
    Premiéra v ČR: 9.7.2009

http://www.fdb.cz/filmy/49089-hannah-montana-hannah-montana-the-movie.html
  • Re: Datum filmu Hannah Montana: The Movie

jo u nás už je na Jetixu a je moc dobrá a zrandovní.
  • Re: dotaz

jj je to pravda *9* a kdyby ses koukala na jetix víc tag to budeš vědět*4* *1* *4* *3* ...tam to totiž říkají pořád *16* *9* *13* *8* *3*
  • dennyska

Re: Hannah Montana

máš pravdu já sem se mrkla na jeden díl a fakt to je lepší jen tomu trochu víc rozumět *1*
  • Hannah Montana

Hannah Montana je v cestine naprosto o nicem, ale totálně. Úplně to ztrácí všechno o čem ten seriál je...nadabovana Miley neni Miley resp. Miley bez svyho hlasu a tonu kterym mluvi je k ničemu. A takhle to plati i u ostatnich vsech postav. Divejte se v originale !
  • pavlusqa

Re: dotaz

Ano je to pravda místo ní začnou davat Wizards of Waverly place tj serial kde hraje hlavní roli Selena Gomez ja se docela teším *14* ae skd Hanny *9*
  • dotaz

Ahoj prosím vás nevíte někdo jestli je to pravda že budou příští týden od 26.1.do 1.2. dávat Hanu Montanu na jetixu naposledy??...
  • Re: slyšela jsem...

Je to pravda
  • Re: Re: Re: slyšela jsem...

Lidi.. srry že vám zakaluju vaše představy, ale Hannah Montana : Movie má knám dorazit až někdy na přelomu 2009/2010
  • Re: Re: slyšela jsem...

kdy že????????? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • dennyska

Re: slyšela jsem...

To asi těžko když v dubnu bude v americe u nás bude až 9.července *9*
  • elis66

slyšela jsem...

dozvěděla jsem se že fil Hannah Montana má přijíd do českých kin..prý nějak kolem dubna nebo května!!! to je bestovýýýýýýýý!!!!!!!!!!!!! ! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
  • lbgirl

Re: Re: Re: Datum filmu Hannah Montana: The Movie

aha, tak to asik newiš, zhe zrovna dneska na jetixu na to dělali reklamu zhe ? *1* *1* *1* *1* *14*
  • 130killer

je dobra zpevule

http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521
  • vashley

Re: Datum filmu Hannah Montana: The Movie

A kdyby to teď bylo na jetixu tak by Jetix dostal pokutu!!! *15* *15*
  • vashley

Re: Re: Datum filmu Hannah Montana: The Movie

*13* No sorry ale na Jetixu to asi nebude když to ještě nemělo ani oficiální premiéru a ta je v dubnu 2009!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit