-
hlasujte
lidicky vsichni co milujete hannu montanu a miley coz ja ano *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* hlasujte na www.eso.nova.cz dneska je tam od ni pry novinka Rockstar coz vsichni znate *15* *15* tak pls hlaaaaaaaaaaaasujteeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* -
Re: moe oblíbená zpěvačka
hANNAH MONTANA JE HUSTÁ VŽDYCKY SE NASMĚJU KDYŽ JÍ DÁVAJ.A UMÍ NÁDHERNĚ SPÍVAT.LILI JE TAKY HUSTÁ A HESKÁ, Jackson JE SAMÁ SRANDA,A NENI JEDINEJ *4* *4* *1* -
Miluju!
miluju miley cyrus a jeji hannah montanu...miluju jeji hlas a jeji songy...ona je proste nej! *14* *14* *5* *5* -
Re: moe oblíbená zpěvačka
já kaki *4* -
..
Je to upe super film . Je to jeden s filmu u kterého se nejvíc nasměju !! *1* *1* *1* Mám ji ráda!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
HM Movie
Nevíte, kdy u nás bude premiéra Hannah Montana Movie? Nebo alespoň v USA?? Asi je ještě moc brzo že? Ale když já se tak těšííííííííím!! *14* *14* *1* -
neeej seriál!!
miluju hannu montanu je upa božííí je to vtipný a ujetý *15* *15* chtěla bych tátu jakýho má ona *3* a lili je upa boží jak jezdí bna tom skatu je hustá a miley a její šatník prostě neeeeeeeej no a samozdřejmě oliver taovej oli troli *1* *1* *1* a jackson rot stuart je tak blbej az je to roztomilý *15* -
Re: fůjky
tak za prví nezklamala nicka!!!!!! on se rozešel s ní kdybys uměla hledat na netu! za všechno muze demi! a selena ji ho takřka prebrala nesnásim demi a selenu! a nech si ty komentáře na miley!! *8* -
LEEDOVÉ OSTŘÍ 3
Lepší je Ledové ostří 3(The Cutting Edge - Chasing the dreams). Podívejte se na to na: http://www.youtube.com/watch?v=EReh J4GAPRs&feature=related
!!!JE TO JEDEN Z NEJ FILMŮ!!!
!!!NA 100% SE NA NĚJ MRKNĚTE!!! -
New DVD!!!
Asi před měsícem vyšla "Hannah Monatana: Na scéně" a je to fakt super. Je tam i rozhovor, zajímavé ukázky, video, jak byla Miley Cyrus na castingu a ještě super video THE BEST OF BOTH WORLD! A taky první čtyři epizody. Jsem z toho naprosto nadšená a poslouchejte: VE STŘEDU VYJDE KOMPLETNÍ PRVNÍ SÉRIE! Jsem moc šťastná! *14* *14* *14* -
Re: Nevite, kde sehnat DVD Hannah Montana?
Před chvílí vyšlo "Hannah Montana: Na scéně" a ve středu vyjde kompletní první sérijka *4* -
fůjky
Miley je docela dobrá ale zklamala mě i Nicka Jonase...Nesnáším ji..fůj -
Re: Re: Nevite, kde sehnat DVD Hannah Montana?
Majú ho na DVD na Slovensku v hypermarkete Tesco.
*1* -
Re: Domula007
Hannah Montanu znam spiva nadherne *3*
znam Hannu dost dlouho je pekna *3* *3* -
Miley Stewart
Ja žeeeeeriem Hannah Montana ♥♥♥♥ -
I Love
Já Miley žeru!!! *14* *14* *14*
Taky mám o ní blog jak jestli by jste se chtěli juknout tak www.Love-HannahMontana.blog.cz *3* *3* -
gabriella0
ja ji miluji! *14* *14* *14* *14*
na sve blogu ji mam tak se naněj jukněte.cleinblogisek -
Re: Re: Domula007
a jo pokud by jste chtěli pokucat i o něčem jinem tak mužete i na icq-452-528-597 tak zatim páppápá *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Domula007
Ahoj lidičky taky se na to dívám pokud mám nato čas ikdyž jsem to neviděla od začátku co to začali dávát ale viděla jsem par dílu a mužu říct nato že jí je tak málo let tak je dost dobrá. *3* *3* *3* -
Domula007
Ahojky lidičky Hannah Montana je Suprr filmík!!Docela jsem se do něj *14* !Tak kdo ho neviděl tak se podívejte ráno 9:30 a večer 17:30 na jetix tam ho uvidíte ale pozor nehraje vždy!!Papa Domula007 *3*