-
Re: blbost!
vis, ale ona neni blondyna!!! ses pitoma jak hovno -
Re: ....Miley
na co to sem pises, vzdyt to videli vsichni a vsichni vi jak to skonci! NEJSME IDIOTI! ale ty asi jo -
Re: Hannah Montana-nehroší film
to teda je NEJHORŠIM!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: blbost!
KDYBY JSTE ASPON UMĚLA NAPSAT TO JMÉNO!!!JSTE TRAPNÍ!!! *15* -
PODPOŘTE HANNU
http://sweet-fruit-color.blog.cz/09 12/high-school-musical-nebo-hannah- montana -
Hannah Montana-nehroší film
http://www.novinky.cz/kultura/18754 0-nejhorsim-filmem-roku-2009-zvolen a-hannah-montana.html
Já si teda myslim, že film Hannah Montana ROZHODNĚ není nejhorším filmem roku 2009. To bych chtěla vědět jaká věková skupina hlasovala... *16* *5* *10* -
kdyztak tak Myley\ neni blondyna to je hannah montana a navic vy jste se vsichni pomatli vam by se libilo kdybyste byli herci a ostatni vas takhle pomlouvali treba ze si to myley cte vite jak s toho musi bejt sklamana?????????????? *9* -
MIley není blonďatá....a co sem lezete, když ji neméte rádi....!!! ach jo... -
....Miley
Jestli to chcete vědět...tak já sewm hannah montana in the movie viděla...a můžu vám s klidem říct, že to Miley udělá tak že nakonec prozradí kdo je na menším koncertě a řekne že už nikdy nebude Hannah a bude jenom Miley...když to miley řene, tak jedna holčička vykřikne, aby byla zase Hannah, že to nikomu neřeknou...No ale Miley jí řekne e to nejde, že už takto žít nemůže...no víte miluje trevise a chce být s ním jako Miley a ne jako Hannah!...nechce žít celý život jako Hannah, ale jako Miley....zpět do filmu...když Miley té holčičce odpoví, tak Travis zakřičí aby se nevzdávala svého snu....na to začnou všichni křičet Hannah a Miley si znovu nasadí svou paruku a dospívá koncert...Na koncert však dojde fotograf, který Miley už celou ddobu pronásledovat a chtěl zjistit její tajemství...no a ten fotograf vyfotí foto, jak má Miley sundanou paruku...no ale nakonec foto zmaže a na vše zapomene pro své děti, které Hannu zbožňujou....no a tak to skončí šťastně! Chcete vědět něco víc?? -
Proč se hádáte!
Je to blbost! Nevím proč se hádáte! Miley je pro mě nej zpěvačka na světě!!! KDYŽ SE VÁM NELÍBÍ, TAK PROČ SEM LEZETE!! Mě se nelíbí Demi a když se mi nelíbí, tak jí nebudu lozit na osobnosti! *7* -
myley je super. kdo si misli že je to slipka nebo něco jinyho je BLBEC VELIKEJ *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13* *1* *1* *1* *1* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Re: Re: blbost!
ale vis co jak oni furt jezis hannah montana jéééé a oni ji zejtra davaj v kině jéééé!takový nány jak ta kráva myley cyrus! -
Re: Nevíte...
Jo je to ten díl kde byly Jonas Brothers a je to díl: JÁ A PAN JONAS A PAN JONAS A PAN JONAS!!!! -
máš svatou pravdu!já se taky divím co je vede k tomu dívat se na takovýhle zmontovaný filmy!ale takovýchhle filmů,seriálů atd. je spousta!bohužel! *9* -
blbost!
Taková blboooooooooooooooost!takovýhle kraviny by se měli předem zakázat!!!a Myley Cyrus?! to je slepice největší!!!taková blbá blondýna!!!! -
blbost!
Taková blboooooooooooooooost!takovýhle kraviny by se měli předem zakázat!!!a Myley Cyrus?! to je slepice největší!!!taková blbá blondýna!!!! -
blbost!
Taková blboooooooooooooooost!takovýhle kraviny by se měli předem zakázat!!!a Myley Cyrus?! *7* to je slepice největší!!!taková blbá blondýna!!!! -
blbost!
Taková blboooooooooooooooost!takovýhle kraviny by se měli předem zakázat!!!a Myley Cyrus?! *7* to je slepice největší!!!taková blbá blondýna!!!! -
blbost!
Taková blboooooooooooooooost!takovýhle kraviny by se měli předem zakázat!!!a Myley Cyrus?! *7* to je slepice největší!!!taková blbý blondýna!!!! -
Re: hanah montana
ooo tady je někdo velkej tvrďák co?!a najust sem budu psát jaká je to volovina,blbost atd.!!!když je to pravda!takovýhle blbosti!diť je to pro malý holky! *8*