-
...
Hannah Montana=kravina, kterou se celej svět baví... -
-
Re: ...
když se jí celej svět baví ,tak proč to je teda kravina?LOL...nejdřív si rozmysli co sem napíšeš než něco budeš kritizovat -
-
Re: Re: ...
Protože svět je plnej idiotů a kraviček, co podobný píčoviny žerou.... *9*
-
-
-
Hanna montana
myslim že na ty jeji xichty proste nikdo nema je to muj nejoblíbenější serial a ma přenadhernej hlas -
-
Re: Hanna montana
Koukni se na ksicht některejch z našich politiků a změníš názor. -
-
Re: Re: Hanna montana
Hmmm...jasně *9*
-
-
-
the movie
ahoj lidi kdo zvas se tesi na hannhu motnatu the movie??no ja urcite....tady sou ukazky....http://youtube.com/watch? v=3_9GfiBoNyc&feature=channel_page
bozi..... *14* *14* -
hannah!!!!!
no kdyz kazdy mluvil o hannah mottane(miley) tak sem si rikala ze to je pekne krav* a ze ten serial je trapny....ae kdyz sem se na nej jednou koukla upa se mi to libilo!!!!proste nejlepsi serial!!jo a miley no ma hezky pisnicky.....a uz se tesim na hannah montana the movie......ae pry u nas v kine bude az v zime nebo pristi rok.... *13* *13* *13* -
-
Re: hannah!!!!!
jj je to kráva nenávidím ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *9* -
-
Re: Re: hannah!!!!!
Tak si NASER *13* -
-
Re: Re: Re: hannah!!!!!
Dej jí pokoj je to její názor tyvole!!
-
-
-
-
i!m miley cyrus!
hello i!M my icq 473759214 tel... 739147319 bay bay *14* -
-
Re: i!m miley cyrus!
Ty budeš asi jedna z těch naivních holčiček bez mozku. Nechci tě nijak podceňovat,ale tvoje angličtina je srovnatelná s chlupatou prdelí mojí babičky. Příště si zkus rozšířit slovník o pár slov nebo spíš vět. A mimochodem, slovo ahoj při loučení se v angličtině píše bye,ty trapko. Takže prdel si dělej z plastelíny a ne z inteligentních lidí.
Dlouho jsem se takhle nezasmála. -
-
Re: Re: i!m miley cyrus!
zepry z plasteliny *15* *15*
-
-
Re: i!m miley cyrus!
dobrej pokus pochybuju že maj v americe začáteční číslo 739 -
-
Re: Re: i!m miley cyrus!
je to fakt blbost já tam zavolala a začala mi tam hrát písen ewy farne *1* *1*
-
-
-
režiser
Je režiserem hanny montany ortega????
*3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Hannah Montana
Jestli tu někdo Hannah pomlouvá,je to jeho názor.A vy co těm antifans nadáváte:vy třeba taky pomlouváte Tokio Hotel apod.Tak si naserte -
titulky
nevite nekdo prosim kde muzu sehnat titulky ke 2 serii?? -
jesse
nevíte někdo jak se jmenuje jesse v dílu he could by a one???????????????????? *9* *9* *9* *9* -
-
Re: jesse
Drew Roy
-
-
pro čikitu a máří: P"ČI JSTE OBĚ *8* to je ale šokující zjištění co? *13*